Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ozan Akbaba’yı çaresiz bırakan izleyici tepkisi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ozan Akbaba’yı çaresiz bırakan izleyici tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini Ozan Akbaba canlandırıyor. Ünlü oyuncu, dizide genellikle kirli sakallı olarak görünmekte. Bazı zamanlarda sakalsız da rollerde yer alan Ozan Akbaba’ya gelen izleyici yorumlarında ‘sakalsız halinin’ pek de beğenilmediği ifade ediliyor.

Dizi TV programına konuşan Ozan Akbaba, bu koduna iki arada bir derede kaldı. Oyuncu, sakal kesse izleyici rahatsız oluyor, uzatsa kendisi de sıkıntı yaşıyor. Ünlü oyuncu, bu meseleyle ilgili soru üzerine çaresizliğini şu sözlerle dile getirdi:

“Ben genelde sakallarımı kesmiyorum. İlyas’ı da aslında çoğu zaman sakalsız gördük. Hatta çoğu insan yakıştırmıyor ama ben yakıştırıyorum. Çünkü başka çarem yok. Çenem belli, sakalım belli, kestiğimde ne olduğum belli, uzattığımda ne olduğum belli. ‘Abi sakalsız olmamış” diyenler oluyor. ‘Sakal çok yakışmış’ diyenler oluyor. Ama hepsi benim, o yüzden benim için hiçbir sıkıntı yok.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ozan Akbaba'yı çaresiz bırakan izleyici tepkisi! 8

Özel hayatında herkesin sözlerine itimat ettiğini, bunun kendisini önemsediğine yönelik bir işaret olduğunu söyleyen Ozan Akbaba, zaman zaman kendisinin de bazı konularda akıl aldığını belirtti.

Akbaba, “Ben herkesin sözüne çok itimat ederim. Herkese çok değer veririm. Çünkü seninle konuşan herkesin bir kere sana o cümleyi kuruyor olması demek, seni önemsediği anlamına gelir. O anı yaşarım. O anın kıymetini bilirim. O yüzden herkes benim akıl hocamdır. Özellikle gidip konuştuğum birileri oluyor. Herkesinki gibi aslında” diye konuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ozan Akbaba'yı çaresiz bırakan izleyici tepkisi! 9

Şahsiyet isimli dizide Haluk Bilginer’in canlandırdığı Ağah Bey karakterini çok beğendiğini de ifade eden oyuncu, bunun nedenini ise şöyle açıkladı: “Şahsiyet dizisinde Agah bey vardı, onu çok sevmiştim. Çok güzeldi. Yeri geldiğinde unutmayı bilen insanlardan. Ne kadar bunu kendi seçmese de hoştu…”

Türk Sineması’nda Sadri Alışık’a verilen lakap Turist Ömer olmuştu… Bu karakter ile sinemada devleşen usta oyuncu, Ozan Akbaba’nın da dilinden düşürmediği bir isim…

Akbaba, “Turist Ömer’i çok severdim, hala severim. Bizim çok güzel karakterlerimiz var. Her filmin kendine has duygusu var. O karakterleri canlandıran oyuncuların kendine has bir duruşu var. Biz de onlardan bir tanesinin yakaladığı başarıyı yakalayabilirsek, ne mutlu bize…” dedi.