Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin düğünüyle ilgili detaylar ortaya çıktı

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin düğünüyle ilgili detaylar ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, kendisi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Hayaller ve Hayatlar isimli dram projesi ile yeniden dizi setlerine dönüş yapan oyuncu, yakında Bein Connect platformunda yayınlanacak olan yeni dizisiyle hayranlarını etkileyecek. Dizinin dört kadının yaşadığı trajik olayları anlatması ve bu olayların da günümüz dünyasının gerçeklerini oluşturması iyi bir hikayenin habercisi oldu.

Özge Gürel ise hayallere tutunan birisi değil. Ünlü oyuncu, “Hayalleri kuruyorum, sonra unutuyorum” diye konuştu. Oyuncu, hayallerini tutsa şimdiki hayatını kuracağını ve bulunduğu durumdan da çok memnun olduğunu söyledi.

Mutluluğu yüzüne yansıyan oyuncu, uzun süredir Serkan Çayoğlu ile aşk yaşıyor. Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışan ve aşk yaşamaya başlayan ikili, örnek çiftler arasında gösteriliyor.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin düğünüyle ilgili detaylar ortaya çıktı 34

Özge Gürel, oyunculuğun hiç aklında olmadığını arkeoloji ve gazeteciliğe hevesinin bulunduğunu anlattı. Oyuncu, sevgilisi Serkan Çayoğlu ile evleneceklerini de doğruladı. Evlilik tarihinin netleşmediğini anlatan oyuncu, yaz aylarını işaret etti.

Henüz net bir tarih belli olmasa bile iki ünlü ismin 2022 yılının yaz aylarında evlenmesi yüksek bir ihtimal olarak netleşmiş oldu. Özge Gürel, “Ben çalışıyorum. Serkan’ın işi yeni bitti. Bir türlü denk gelip organizasyon yapamadık. Şimdi yavaş yavaş başlayacağız” diye konuştu.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin düğünüyle ilgili detaylar ortaya çıktı 35

Düğün konusunda akıllarında bir şey olmadığını anlatan Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ile birlikte Sevgililer Günü’nü kutlamadıklarını da anlattı.

Serkan Çayoğlu ise TRT1 ekranında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizide başrolde yer aldı. Aralık ayında çekimleri tamamlanan dizi yakın zaman içinde final yaparak izleyicilerine veda edecek.