Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın dizisini harcayan Show TV, yeni fırsatlar da sundu!

Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın dizisini harcayan Show TV, yeni fırsatlar da sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçimizden Biri isimli romantik komedi tarzındaki dizi 2021-2022 sezonu başında Show TV ekranında yayınlandı. Marmaris’te çekimleri yapılan dizi eğlenceli bir hikayeye sahipti. Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisi de beğeni toplayan bir dizi çifti olarak ekranda yer aldı.

Show TV’nin düşük reytingleri nedeniyle sadece 6 bölüm ekranda kalmasına izin verdiği İçimizden Biri dizisi birçok izleyiciyi üzerek ekran ömrünü tamamladı… Dizinin ardından iki başrol oyuncusunun yeni proje seçimlerinde Show TV’de yayınlanacak dizileri tercih etmesi de dikkat çekti.

Özge Yağız, 2022 yılının en iddialı dizilerinden biri olarak tarif edilen Baba isimli yapıma katıldı. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı dizide Özge Yağız, Büşra isimli karaktere hayat verecek. Psikolojik sorunları olan bu karakterin hikayesinde Özge Yağız, bir dram sınavı verecek.

Bora Akkaş da yine bir Show TV dizisi olan Üç Kuruş’tan gelen teklifi kabul etti. Ünlü oyuncu, Ay Yapım imzasını taşıyan Üç Kuruş’ta farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

İki genç ve başarılı ismin de Show TV’deki dizilerinin final yapmasının ardından gelen teklifler arasında yine aynı kanalı seçmesi de dikkatleri çekti.