Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu’nu Bir Zamanlar Kıbrıs’ın ilk yayın gününde yalnız bırakmadı

Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu’nu Bir Zamanlar Kıbrıs’ın ilk yayın gününde yalnız bırakmadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, bir süredir ayrı düşmüşlerdi. İki ünlü isim, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekilmesi nedeniyle ayrıydılar. Serkan Çayoğlu, başrolünde oynadığı dizi için yılbaşından sonra adaya gitmişti. Özge Gürel de ayrılığa daha fazla dayanamayıp geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’a gitti.

İki sevgili, buluşmalarını instagram sayfalarından  hayranlarıyla da paylaşmışlardı. Özge Gürel’in İstanbul’a döndükten sonra yeniden Kıbrıs’a gittiği de dizinin ilk bölüm yayını nedeniyle düzenlenen törende anlaşıldı.

Gürel, sevgilisini bu özel gününde yalnız bırakmamıştı. Adeta bir film galasına dönüşen dizinin ilk bölüm izlemesi, oyuncuların, tüm ekibin katılımı ile birlikte ayrıca KKTC devlet erkanından isimlerin de bulunduğu bir organizasyonla yapıldı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan dizinin ilk bölümü için Gazimagusa’da bulunan Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde sınırlı sayıdaki davetli ile bir gece düzenlendi.

İşte bu tören öncesinde Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden heyecanı birlikte paylaştıklarını gösteren paylaşımlar geldi.

Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu'nu Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ilk yayın gününde yalnız bırakmadı 9

Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla ilgili düzenlenen İzleme etkinliğine, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alcan, TRT 1 kanal Koordinatörü Cemil Yavuz, dizinin başrol oyuncuları; Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir, Devrim Saltoğlu ve dizinin diğer oyuncuları katıldı.

Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu'nu Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ilk yayın gününde yalnız bırakmadı 10

Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu'nu Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ilk yayın gününde yalnız bırakmadı 11