Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! Melis Sezen’den kaybolan Derin’i araması için Müge Anlı’ya gönderme!

Gel de gülme! Melis Sezen’den kaybolan Derin’i araması için Müge Anlı’ya gönderme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, sezonun en ilgi çeken yapımlarından birisi oldu. BBC’nin ödüllü bir dizisi olan Doctor Foster uyarlaması Sadakatsiz, hikayesi ile olduğu kadar güçlü oyunculukları ile de dikkat çeken bir yapım. Dizinin ön plana çıkan isimlerinden birisi de Melis Sezen.

Genç oyuncu, Derin karakteri ile yer aldığı dizide Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolde oynuyor. Daha önce farklı yapımlarda rol alsa da Sadakatsiz dizisi, Melis Sezen için kariyerinde adeta bir dönüm noktası.

Oyunculuğunu daha çok gösterme şansı bulduğu Derin karakterini başarılı bir şekilde canlandıran genç oyuncu, şu sıralar sosyal medyanın da gündemine sık sık geliyor.

Gel de gülme! Melis Sezen'den kaybolan Derin'i araması için Müge Anlı'ya gönderme! 8

Oynadığı karakterle sinirleri zıplatsa da performansı ile izleyicinin hayranlık duyduğu bir isim Melis Sezen. Sosyal medyada da popülerliği gittikçe artıyor.

Dizinin son bölümünde Volkan’ın eski eşi Asya’ya dönme isteğini duyduktan sonra çılgına dönen Derin, önüne geleni kırıp geçirmiş, kıyafetleri makasla kesmişti.

Sinir krizi geçiren Derin, kurduğu bir plan sonrasında ortadan yok oldu! Herkes onu ararken, yayınlanan son bölümün final sahnesinde ise bir dere kenarında ona benzeyen bir kadın cesedi bulunmuştu.

Polisin inceleme yaptığı cesedi, olay yerine gelen anne ve babası da görmüş ve can havliyle koşmuşlardı. Şimdi herkes Derin’in akıbetini merak ederken, durum sosyal medyada da tiye alınıyor.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de sosyal medyada dolaşan bir paylaşımı hesabında yayınladı. Melis Sezen, Tilbe’nin bu paylaşımını kendi instagram hesabına taşıdı. ‘Kayıp aranıyor’ başlığıyla fotoğrafı yayınlanan Derin ile Müge Anlı’nın yanyana durduğu fotoğraf görenleri gülümsetiyor.

Melis Sezen de bu esprili paylaşımı repost ederek Derin’in kaybolma mevzusunu Müge Anlı’ya havale etti!

Gel de gülme! Melis Sezen'den kaybolan Derin'i araması için Müge Anlı'ya gönderme! 9