Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun yeni dizilerle milyonların kalbine dokunma zamanı geldi!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun yeni dizilerle milyonların kalbine dokunma zamanı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiraz Mevsimi dizisindeki partnerlikleri ve başarılı uyumları sonrasında popüler hale gelen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, o dönemde başlayan aşklarını yaz aylarında evlilik ile taçlandırdı. Son yılların en çok konuşulan çiftlerinden olan ikili, yıllardır aşkın en saf halini yansıtan tavırlarının yanı sıra, saygı ve sevginin de bir ilişkide ne kadar değerli olduğunu ortaya koymaya devam ediyor.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel ikilisi, 2022 yılının kapanmaya doğru gittiği şu dönemde iki farklı dizi için büyük heyecan yaşıyor. Aşk-ı Destan Gülcemal isimli dizide erkek başrol olarak yer alacağı ortaya çıkan Serkan Çayoğlu, yeni rolüne hazırlanıyor. Dizinin çekimlerinin oyuncu kadrosunun tamamlanmasının ardından yakın zaman içinde başlaması bekleniyor.

Özge Gürel ise, 12 Aralık Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan Sipahi isimli yeni ajan dizisiyle kariyerinde bir ilke imzasını attı. Komiser Canan karakteri ile izleyici karşısına çıkan oyuncu, kariyerinde ilk kez aksiyon yapımında rol alıyor ve Canan rolü için de silah eğitimleri alarak yeni bir deneyim yaşadı.

Özge Gürel, “Çok heyecanlıyız. Çekimler çok güzel gidiyor. Gerçekten çok keyif aldığım, çok mutlu olduğum bir set. Çok da heyecanlıyım, benim için çok farklı bir karakter” diye konuştu.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun yeni dizilerle milyonların kalbine dokunma zamanı geldi! 41

Özge Gürel gibi Serkan Çayoğlu da yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Ön hazırlıkları sürdüren oyuncu, çekimlerin başlamasına da az kaldığını açıkladı.

Hayranlarının heyecanla ekrana dönmesini beklediği Serkan Çayoğlu, şöyle konuştu: “Benim de az kaldı. Hazırlık dönemindeyiz. İnşallah yakın zamanda gireceğiz ve güzel bir proje ortaya çıkartacağız.”

İki başarılı oyuncu için de 2023 yılının çok yoğun set günleri ile geçeceği biliniyor. Bu tür durumlara alışık olduklarını söyleyen Özge Gürel, arada birbirlerine zaman yaratma konusunda da bir sorun çıkmayacağı mesajını vermişti.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun yeni dizilerle milyonların kalbine dokunma zamanı geldi! 42

İki oyuncunun da yeni dizileri ve yeni karakterleri hayranlarını heyecanlandırıyor, ayrıca reyting sonuçlarının nasıl geleceği de merak ediliyor. Sipahi dizisinin ilk bölüm reytinglerinin ortalamanın üzerinde gerçekleşmesi başlangıç için fena sayılmayacak bir durum. Ancak dizinin daha büyük bir beklenti yarattığını ve önümüzdeki haftadan itibaren daha iyi sonuçlar beklendiğini de hatırlatalım.