Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ve Serkay Tütüncü, Bay Yanlış’tan sonra yeniden bir araya geliyor!

Özge Gürel ve Serkay Tütüncü, Bay Yanlış’tan sonra yeniden bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’la başrolünü paylaştığı Bay Yanlış dizisinden sonra deyim yerindeyse ortalıktan yok olan Özge Gürel’in yeni projesi birkaç gün önce belli olmuştu. Gürel’in BeinConnect için çekilecek yeni dizisi Hayaller ve Hayatlar’da dizisinde Serkay Tütüncü’nün de rol alacağı açıklandı. Böylece Gürel ve Tütüncü, Bay Yanlış’tan sonra yeni bir projede daha bir araya geliyor.

Özge Gürel, Bay Yanlış dizisinin İtalya’da yayınlanmaya başlamasıyla ülkede çok ünlü olmuş ve orada bazı reklamlarda rol almıştı. Bir süredir herhangi bir dizi projesinde yer almayan Gürel’in yeni dizisi Hayaller ve Hayatlar birkaç gün önce belli olmuştu.

Güzel oyuncu bir sonraki projesi Hayaller ve Hayatlar’da partneri olacak isim de açıklandı. Buna göre Serkay Tütüncü, Hayaller ve Hayatlar’da Alaz karakterine hayat verecek. Dizide Özge Gürel’in yanı sıra Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Özge Özacar gibi önemli isimler de yer alıyor.

Özge Gürel ve Serkay Tütüncü, Bay Yanlış’tan sonra yeniden bir araya geliyor! 7

Aslında bir sörf hocası olan ve İnsanlık Suçu isimli dizideki Gökhan karakteriyle dizi dünyasına adım atan Serkay Tütüncü, Afili Aşk dizisindeki Volkan karakteriyle de çok sevilmişti. Serkay Tütüncü, Bay Yanlış’tan sonra rol aldığı Masumiyet dizisinde canlandırdığı İlker karakteriyle de oyunculuktan tam not almıştı.

Serkay Tütüncü, Masumiyet’in sona ermesinden sonra bir projede yer almamış uzunca bir tatil yapmıştı. Yakışıklı oyuncu şimdi Hayaller ve Hayatlar dizisiyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Önümüzdeki günlerde sete çıkması beklenen yeni dizinin 2022’nin başlarında ekrana gelmesi bekleniyor.