Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Çelik yeni dizisi Benim Hayatım’da yine mi şanssızlık yaşıyor?

Öykü Çelik yeni dizisi Benim Hayatım’da yine mi şanssızlık yaşıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Çelik 2020 yılında Şeref Sözü adlı dizide Tolgahan Sayışman ile kamera karşısına geçmiş ancak dizinin ekran macerası kısa sürmüştü.

Oyuncu, yeni sezonda Star TV’nin Benim Hayatım dizisinde ‘Meral’ karakteriyle izleyici karşısına çıktı. BVB Yapım imzalı Benim Hayatım dizisinin arkasında Bahadır Özdener var. Senaristlikten yapımcılığa doğru adım atan Bahadır Özdener’in yanı sıra Onur Tan da genel yönetmek olarak hikayede yer alıyor.

Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak’ın baş rolde yer aldığı ve pazar akşamları ekranlara gelen dizi düşük reytingler alınca perşembe gününe kaydırıldı ancak aynı gün Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız gibi iddialı yapımlar karşısında yine reytinglerde hayal kırıklığı yaşattı.

Öykü Çelik instagram hesabından sık sık yeni dizisiyle ilgili paylaşımlar yapıyor. Oyuncu son paylaşımında hayranlarını yeni gününde dizisini izlemeye çağırdı.

Paylaşımına, ‘Yeni bölüm birazdan’ yazan oyuncunun takipçilerinin diziyi çok sevdiği anlaşılıyor, ancak bazı takipçileri de dizinin bitmesinden, Öykü Çelik’in Şeref Sözü dizisindeki gibi talihsizlik yaşamasından endişe duyuyor.

Yapılan yorumlarda diziyi zevkle izlediklerini belirten oyuncunun bazı hayranları ise, ‘Tam odaklandık finale gidiyormuş çok üzüldük’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Dizinin 25 Kasım’da yayınlanan dördüncü bölümü; tüm kişilerde 28. sırada yer alırken, AB’de 47.  ABC1’de ise 46. sırada yer aldı. Bu durumda Benim Hayatım dizisi düşük reytingleri ile finale aday bir yapım olarak öne çıkıyor ancak şu an için kesinleşen bir durum yok