Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özberk, Dilek Taşı dizisindeki rolünden çok memnun!

Özge Özberk, Dilek Taşı dizisindeki rolünden çok memnun!

tarafından ker_def

Dilek Taşı ile ekrana dönen güzel oyuncu Özge Özberk, heyecanını ve duygularını Hürriyet hafta sonu eklerden Hakan Gence’ye anlattı. Başarılı oyuncu canlandırdığı Rüçhan karakteri ve Dilek Taşı üzerine samimi açıklamalar yaptı.

Ünlü oyuncu bugüne kadar canlandırdığı roller arasında Rüçhan’ın kendisi için önemli olduğunu ve büyük de keyif verdiğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, duygularını şu sözlerle anlattı: “Rüçhan oynadığım en keyifli rollerden biri. Çaresizliğin içinde sıkışıp kalmış, kendini içkiye vermiş ve deliye yatan rahat bir karakter. İçinde fırtına kopsa da “ben bunu hallederim” diyor, ama hiçbir şeyi halledemiyor, çünkü kafasında çok dominant bir kayınvalide var. O sıkışıklık, kendini bilmezlik, o rahatlık inanılmaz keyifli ve bana çok şey kattı.

O yüzden Rüçhan ile ilgili “Canım benim ya inşallah sağ salim çıkarsın o evden diyorum” her seferinde. Dilek Taşı bana geldiğinde beni ilk etkileyen kavuşamama vardı, baba ve anne olmak vardı, 80 döneminde geçiyor olmasıydı. Bir de aslında kime baktıysam herkes haklıydı.”

Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ı buluşturan dizi yayınlanan her bölümü ile beğeni toplarken; sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Dilek Taşı yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de!