Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder kızını birazcık gösterdi bu kez! Salih Bademci’nin kızı İklim ise babasının kopyası!

Özge Özder kızını birazcık gösterdi bu kez! Salih Bademci’nin kızı İklim ise babasının kopyası!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncunun kızları ile ilgili paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Özge Özder var. Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde oynayan Özder, 11 Şubat günü kızı Eva Luna’yı dünyaya getirmişti. Oyuncunun bir kaç hafta sonra diziye dönmesi bekleniyor. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özder, şu sıralar biraz yoğun ama mutlu günler geçiriyor.

Evinde annesi ve eşiyle birlikte kızlarıyla ilgilenen Özder, Eva’yı merak eden hayranları için henüz yüzünü göstermiş değil. Çok sayıda mesaj alan oyuncu, şimdilik biraz daha kızını gösterme taraftarı değil.

Ancak bir sürpriz yapıp kucağında uyurken arkadan çekilen bir pozunu paylaştı oyuncu. Bu paylaşımdan sonra takipçilerinin ‘Kafası ne kadar düzgün’ şeklinde yorumlar yaptıklarını da anlattı paylaştığı bir videoda.

Özge Özder kızını birazcık gösterdi bu kez! Salih Bademci'nin kızı İklim ise babasının kopyası! 12

Evlerinde 3 köpekleri olan çifte yaptıkları paylaşımlarda sevimli dostlarını görenlerden çeşitli eleştiriler de gelmiş. Özge Özder, bu durumu endişe ile karşılayanlara, köpeklerle birlikte yaşamasının kızının sağlığı açısından bir problem olmadığını, doktorlarına danıştığını aktardı. Hatta eşiyle kendisinin alerjik bir bünyeleri olması nedeniyle, Eva Luna’nın köpekleri sayesinde bu konuda bağışıklık kazanacağını da ifade ediyor oyuncu.

Özge Özder kızını birazcık gösterdi bu kez! Salih Bademci'nin kızı İklim ise babasının kopyası! 13

Salih Bademci ise 2020 yılının Nisan ayında baba olmuştu. Oyuncu, aynı zamanda meslektaşı olan İmer Özgün ile 2015 yılında evlenmiş ve mutlu bir beraberlik sürdürüyordu. Çiftin kızları İklim’in doğmasıyla birlikte mutlulukları perçinlendi.

Özge Özder kızını birazcık gösterdi bu kez! Salih Bademci'nin kızı İklim ise babasının kopyası! 14

Salih Bademci, zaman zaman kızının fotoğraflarını instagram sayfasından paylaşıyor. Bademci’nin son yaptığı paylaşım ise, şu anda 11 aylık olan İklim’in babasına ne kadar çok benzediğini de ortaya çıkardı.

Özge Özder kızını birazcık gösterdi bu kez! Salih Bademci'nin kızı İklim ise babasının kopyası! 15

Aşağıda Salih Bademci’nin Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki bir fotoğrafını görüyorsunuz. Bıyıksız ve sakalsız haliyle kızına olan benzerliği daha çok ortaya çıkmakta. İklim’in dudakları gözleri, bakışları, hatta burnu bile babasına benziyor. Bakalım siz de aynı kanıda mısınız?

Özge Özder kızını birazcık gösterdi bu kez! Salih Bademci'nin kızı İklim ise babasının kopyası! 16

Özge Özder kızını birazcık gösterdi bu kez! Salih Bademci'nin kızı İklim ise babasının kopyası! 17