Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş’in akşamdan sabaha karizmatik halinden eser kalmadı!

Uğur Güneş’in akşamdan sabaha karizmatik halinden eser kalmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Uğur Güneş, atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Yılmaz karakterine hayat veren oyuncu, kendi isteğiyle diziden ayrılırken, karakter de ölerek veda etmişti hikayeye. Güneş’in daha ayrılmadan önce bir başka diziyle anlaştığı da gündeme geldi.

Uğur Güneş, şu sıralar Kanunsuz Topraklar dizisinde madenci Davut karakterine hayat verecek. Zonguldak’taki bir madende çalışan ve patronun kızına aşık olan Davut olarak yine imkansız bir aşkın peşine düşecek.

Hazırlıkları süren dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Şu sıralarda dizinin plato hazırlıkları sürüyor. İstanbul’da Zonguldak’ın 1939 yılındaki haline uygun mekanlar inşa edilmekte. Dizi, bu platoda çekilecek.

Uğur Güneş ise bir süredir dinleniyor ve yeni dizisi için enerji topluyor. Spor salonuna giderek vücut geliştirdiği de görülen oyuncunun, madenciyi oynamak için hazırlandığı da anlaşılıyor.

Senaryosunu usta kalem Zülküf Yücel’in yazdığı ve Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı dizi merakla beklenirken, Uğur Güneş de zaman zaman instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Oyuncunun son yaptığı paylaşımları ise aşağıda görebilirsiniz. Güneş’in bir gün önce aracında giderken trafikte sıkışınca çektiği pozunda karizmatik hali kameraya yansıyor.

Uğur Güneş'in akşamdan sabaha karizmatik halinden eser kalmadı! 8

Ancak ertesi gün sabah uyandığındaki haliyle çektiği poz, bir önceki günkü karizmayı da biraz bozmuş sanki! Oyuncunun saç baş dağınık, uykudan yeni kalkmış hali de aşağıda görülüyor…

Uğur Güneş'in akşamdan sabaha karizmatik halinden eser kalmadı! 9