Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile! Haberi sosyal medyadan doğruladı!

Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile! Haberi sosyal medyadan doğruladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile ilgili hamile olduğu şeklinde bazı söylentiler konuşulmaya başlanmıştı. Şu sıralar Salih Bademci ile birlikte BluTV için çekilen İlk ve Son isimli dizide oynayan Özpirinçci’den konuyla ilgili açıklama geldi!

Meslektaşı Burak Yamantürk ile 7 yıldır beraber olan Özge Özpirinçci, instagram sayfasının story bölümünden, hamile olduğu şeklindeki iddialara yanıt verdi.

Oyuncu, önce Burak Yamantürk’ü etiketlediği Tarkan’ın videosunu yayınladı. Ünlü Şarkıcı Tarkan, baba olacağını öğrendikten sonra instagram’dan bir video yayınlamış ve çok konuşulmuştu.

Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile! Haberi sosyal medyadan doğruladı! 8

Özpirinçci “Baby loading” notuyla Burak Yamantürk’ü etiketleyerek Tarkan’ın ‘Baba oluyorum’ videosuyla müjdeyi verdi.

Oyuncu daha sonra 9 haftalık hamile olduğu şeklindeki duyumları da düzelterek “9 değil, 13 hafta” vurgusunu yaptı. 13 haftalık hamile olduğunu belirten Özge Özpirinçci, rol aldığı dizinin de film olmadığı hatırlatmasını ekledi.

Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile! Haberi sosyal medyadan doğruladı! 9

Özpirinçci, “Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler” sözleriyle de tebrik edenlere teşekkürlerini sundu.

Sosyal medyadan yaptığı açıklama bir anda yayılan Özge Özpirinçci’ye şimdi tebrik yağıyor. 35 yaşındaki oyuncunun hamile olduğunun öğrenilmesinin ardından, rol aldığı dizinin çekimlerinin da hızlandırıldığı ve karnı belirginleşmeden bitirilmeye çalışıldığı şeklinde kulis bilgileri gündemde.