Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi rekorlara doymuyor! Dizi bir rekor daha kırdı!

Kardeşlerim dizisi rekorlara doymuyor! Dizi bir rekor daha kırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi sezon finaline yaklaşırken rekor üstüne rekor kırıyor. Anne ve babasını arka arkaya kaybeden, birbirine çok sıkı bağlı dört kardeşin hayata tutunma hikayesini anlatan yeni bir rekor daha geldi.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim dizisinin genç oyuncuları daha çok dikkat çekiyor… Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Gözde Türker, Damla Su İkizoğlu gibi isimler son dönemin öne çıkan gençleri oldu.

Kardeşlerim dizisi rekorlara doymuyor! Dizi bir rekor daha kırdı! 8

Dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok büyük başarılar gösterirken YouTube kanalında da arka arkaya başarılarını patlatmaya devam ediyor.

Bir süre önce YouTube kanalı çok kısa sürede 1.5 milyon aboneye ulaşarak rekor kıran diziden yeni bir rekor daha geldi. Dizinin son yayınlanan 16. bölümü YouTube üzerinde 1 gün içerisinde 4.9 milyon kişi tarafından izlendi. Videonun bu kadar kısa sürede neredeyse 5 milyon kişi tarafından izlenmesi çok büyük bir başarı.

Kardeşlerim dizisi rekorlara doymuyor! Dizi bir rekor daha kırdı! 9

Kardeşlerim dizisi iki hafta sonra yayınlanacak 18. bölümle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dizinin sezon finaline çok az süre kala genç oyunculardan bazılarının yapımdan ayrılacağı, yerlerine başka kişilerle görüşülmeye başlandığı haberleri ortalıkta dolaşmaya başlamıştı.

Böylesine büyük bir başarı yakalayan dizide oyuncu ayrılıkları büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla bu haberin doğru olmamasını umduklarını, eğer gerçekse çok üzüldüklerini söylemişlerdi.