Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci doğum yaptı, kısa bir şoktan sonra her şeyi eline aldı!

Özge Özpirinçci doğum yaptı, kısa bir şoktan sonra her şeyi eline aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci uzun süredir beklediği kızı Mercan’a kavuştu… Bir ara isim konusunda çiftin henüz netleştirmedikleri ve doğumdan sonra karar vereceklerini söylediklerini hayranları takip etmiştir.

Burak Yamantürk, ismin akıllarında olduğunu ve doğumdan sonra da kızına Mercan adını koyduğunu söyledi. Sağlıklı bir şeklide dünyaya gelen Mercan çiftin hayatında yeni bir dönemin başlangıcı oldu.

Özge Özpirinçci de annelik duygusunu tadan ünlüler arasına katıldı. İlk gün gözyaşı döken ve bir hayli de yorgun olan Özge Özpirinçci’ye aile üyeleri ve en çok da eşi Burak Yamantürk yardımcı oldu.

Burak Yamantürk, gelişmeleri anlatırken eşinin hem yorulduğunu hem de doğumdan sonra kısa süreli bir şok yaşadığını belirtti.

Özge Özpirinçci doğum yaptı, kısa bir şoktan sonra her şeyi eline aldı! 7

Bebeğine hakimiyet konusunda eşinin çok iyi uyum sağlamakta olduğunu belirten Burak Yamantürk, kendisinin de kızının altını değiştirerek eşine yardımcı olmaya çalıştığını ifade etti.

Burak Yamantürk, kızı Mercan’ın annesine çok benzediğini de belirtti.

Özge Özpirinçci’nin de çok mutlu olduğunu ve biraz da şok yaşadığını anlatan Burak Yamantürk, şöyle konuştu: “Özge çok mutlu, o da bir şokta şimdi. Biraz ağlama olunca, emziriyor. Her şey yolunda, o da alışıyor. Biraz da yorgun. Özge bizlerden çok hakim. Ben asla tutamam diyordum, mecbur yardım etmek zorunda olduğum için alıyorum. Altını değiştirdim, mecburen yaptım.”