Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi finale giden Burak Yamantürk’ün hayatında babalık dönemi başladı

Dizisi finale giden Burak Yamantürk’ün hayatında babalık dönemi başladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Yamantürk, Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alıyor. Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, hikayenin düşük reytingler almasının şanssızlığını yaşıyor.

Elbet Bir Gün dizisi, 12 Aralık akşamı yayınlanacak olan 6. bölümü ile birlikte final yapacak. Dizi bitiyor ama Burak Yamantürk’ün hayatında yeni bir dönem başladı. Özge Özpirinçci ile evli olan Burak Yamantürk babalık heyecanı yaşıyor.

Çiftin kızları Mercan dünyaya geldi… Uzun süredir ismi merakla beklenen minik bebeğin doğumu ile birlikte ikilinin hayranları da büyük mutluluk yaşadı. Burak Yamantürk, iyi olduklarını, heyecanlı ve çok mutlu olduklarını söyledi.

Hastane çıkışında açıklamada bulunan Burak Yamantürk, “Özge çok iyi, bebek de çok iyi. Biraz yoğun geçti, sabaha kadar uyumadık. Daha çok yeni, ne yapacağımızı bilemiyoruz heyecandan. Bambaşka birisi geldi hayatımıza. Alışmaya çalışıyoruz, çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

3 kilo 140 gram doğan kızı Mercan’ın 50 santim olduğunu ifade eden oyuncu, oldukça heyecanlıydı. Kızının doğmasından sonra yanlarındaki aile üyelerinin gözyaşı döktüğünü belirten Burak Yamantürk, enteresan duygular yaşadığını ifade etti.

Baba olmanın nasıl bir şey olduğunu henüz fark edemeyen oyuncu, eşine yardımcı olmak için de elinden geleni yapıyor.