Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ ikilisi kadın izleyicileri Sandık Kokusu dizisine çekecek!

Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ ikilisi kadın izleyicileri Sandık Kokusu dizisine çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle yakında buluşacak olan Sandık Kokusu isimli dizinin ekibi Adana’da çalışmalara başladı. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda çok dikkat çeken isimler bulunuyor. En son 2020-2021 sezonunda Akrep isimli dram dizisinde başrolde izlediğimiz Demet Akbağ’ın da kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi aynı zamanda Özge Özpirinçci’nin de ekrana geri dönüşünü temsil eden bir yapım.

Mercan isimli kızına hamile kalması, doğum süreci ve ardından kızını büyütmek için farklı bir telaş içine giren Özge Özpirinçci bir süredir setlerden uzaktaydı. Kadın isimli dizi ile 2017 ile 2020 yılları arasında izleyicilerin karşısına çıkan Özpirinçci, muhteşem bir başarıya imza atmış ve proje yurt dışında da birçok ülkede yayınlanmıştı.

Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ ikilisi kadın izleyicileri Sandık Kokusu dizisine çekecek! 7

Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci gibi iki güçlü kadın oyuncunun yanı sıra dizinin kadrosunda, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi başarılı erkek oyuncular da bulunuyor.

Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazmakta olduğu dizinin yönetmenliğini de yine güçlü kadın yönetmenlerden Zeynep Günay üstleniyor.

O3 Medya tarafından Show TV için hazırlanan dizinin bir anne ile kızının hikayesi olması da özellikle kadın izleyicilerin ilgisini çekecektir.

Ön hazırlıkları devam eden dizide Karsu karakteri ile Özpirinçci yer alırken, Karsu’nun annesi Filiz karakterini de Demet Akbağ canlandıracak. İki etkileyici kadın oyuncunun sahnelerini merakla bekleyen dizi hayranları, Sandık Kokusu projesinin yeni sezonun etkili hikayelerinden birisi olacağına emin.