Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den kendisini eleştirenlere akıl dolu ve ders gibi yanıt!

Hande Erçel’den kendisini eleştirenlere akıl dolu ve ders gibi yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada Bambaşka Biri dizisinin başlamasının ardından performansına yönelik çok yoğun eleştiriler aldı. Destek sergileyen hayranları da çoktu belki ama birçok kişi tarafından da oyunculuk konusunda sorgulanan yorumlarla karşılaştı.

Aslında Hande Erçel için bu durum çok da yabancı olduğu bir konu değil. Özellikle Siyah İnci dizisi sonrasında çok sert eleştiriler alan oyuncu, sosyal medyada da izleyicileri adeta ikiye bölmüş durumda. Yurt dışında işleri çok yoğun talep gören oyuncu, yabancı ülkelerde tartışılmaz iken, Türkiye’de kendisini kabul ettirme konusunda sürekli bir şeyler yapmak durumunda bırakılıyor.

Cannes’da düzenlenen içerik fuarı MIPCOM’da partneri Burak Deniz ile birlikte çeşitli etkinliklere katılan Hande Erçel, güzelliği ve zarafeti ile yine herkesi etkiledi. Katıldığı bir sohbette ise kendisine yönelik eleştiriler konusunda düşüncelerini anlatan oyuncu, Türkiye’de birçok kadın gibi mesleğinde var olmak için savaşmak durumunda olduğunun altını çizdi.

Hande Erçel'den kendisini eleştirenlere akıl dolu ve ders gibi yanıt! 7

Hande Erçel’in tüm bu eleştirilere rağmen geldiği nokta büyük bir başarı olarak da tarif edilebilir. Oyuncunun bu başarının o kadar da kolay gelmediğini anlatan şu sözleri de akıllıca ve ders dolu olarak nitelendiriliyor.

İşte Hande Erçel’in hayranlarından büyük destek gören o sözleri:

“Ben bunu karakter üzerinden cevaplamak istiyorum. Leyla ve izlediğimiz birçok güçlü kadın karakter, kendi dünyalarında var olmak için çok savaşıyorlar. Ben de ne yazık ki ülkemde kendi dünyamda, meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum. Bunlar gerçek hayatta da var. İzlediğimizde ne kadar güzel karakter diyoruz ama gerçek hayattan birini gördüğümüzde onu desteklemiyoruz, daha çok eleştiriyoruz. O yüzden de bu eleştiriler bazen üzüyor ama bu meslekte be nim 10. senem. Eğer üzülseydim 10. senem de olmazdı, çok etkilenir ve bi noktada bırakır giderdim. Leyla ile yolculuğumun özetinde, şu noktada olduğum yerden çok mutluyum. Leyla gibi kadınlar iyi ki varlar.”