Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Can Aktaş için Hudutsuz Sevda dizisinin başarısı farklı bir anlam taşıyor!

Deniz Can Aktaş için Hudutsuz Sevda dizisinin başarısı farklı bir anlam taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Deniz Can Aktaş, Fox TV ekranında perşembe akşamları iyi reytingler elde etmeyi başaran Hudutsuz Sevda dizisinin başrol erkek oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Her ne kadar dizinin bazı maçoluk içeren sahnelerine yönelik olarak sosyal medyada eleştiriler oluşmuş olsa ve dalga konusu yapılsa da yinede hikayenin geniş bir izleyici kitlesi tarafından desteklendiğini görmekteyiz. İlk başladığında kadına şiddet noktasında büyük eleştiri alan dizi, bazı sahnelerin aşırı maçoluk içermesi nedeniyle de sosyal medyada takipçilerin diline düşmüş durumda.

Deniz Can Aktaş hayranları ise oyuncunun performansından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten çok sayıda paylaşımda bulunuyor. Miray Daner ile iyi bir dizi çifti olarak öne çıkan Deniz Can Aktaş, kendi kariyeri açısından da çok önemli bir sürecin içinde bulunuyor.

Deniz Can Aktaş için Hudutsuz Sevda dizisinin başarısı farklı bir anlam taşıyor! 7

2015 yılından bu yana setlerde izlemekte olduğumuz Deniz Can Aktaş, Aşk Ağlatır isimli dizide Hafsanur Sancaktutan ile birlikte başrolde yer almasından bu yana geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekiyor.

Menajerimi Ara dizisinde çok başarılı bir çıkış yapan oyuncu, geçen sezon Kasaba Doktoru dizisinde de iyi bir dram performansı ortaya koydu.

Deniz Can Aktaş için yine güçlü bir dram hikayesi olan Hudutsuz Sevda dizisi ise başrolün tüm sorumluluğunu üzerinde taşıması nedeniyle farklı bir anlam taşıyor. Sektörde tecrübelerin her geçen projede daha da çok artıran ve hayran kitlesini de çoğaltan oyuncu, güçlü bir proje ile yeniden ekrana dönmüş olmanın da memnuniyetini yaşıyor.

Partneri Miray Daner ile birlikte Cannes’ta düzenlenen içerik fuarı MIPCOM’da da davetliler ile buluşan Deniz Can Aktaş, Hudutsuz Sevda dizisinin başarısı ölçüsünde yurt dışında da daha geniş kitlelere hitap edebilme şansını elinde tutuyor.