Ana sayfa Dizi Fragmanları Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’yi bir araya getiren İlk ve Son’un yayın tarihi belli oldu!

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’yi bir araya getiren İlk ve Son’un yayın tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – BluTV’nin ilk iç yapımı olan yeni dizisi İlk ve Son, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’yi bir araya getiren dizinin yayın tarihi belli oldu.

Son derece romantik sahnelerin yer aldığı ilk tanıtım yayınlandığında büyük heyecan yaratan İlk ve Son dizisi genç yaşta ilişki yaşamaya başlayan Deniz ve Barış’ın 10 yıllık aşk hikâyelerini konu alıyor.

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'yi bir araya getiren İlk ve Son'un yayın tarihi belli oldu! 32

Dizinin yönetmeni Cem Karcı, daha önce Tatlı Küçük Yalanlar, Hayat Şarkısı, Hercai ve Kırmızı Oda dizilerinde görev aldı. İlk ve Son’un senaryosu ise Yarım Kalan Aşklar ve Söz gibi projelerde imzası bulunan Hakan Bonomo tarafından yazıldı.

Şimdi büyük bir heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi de belli oldu. Buna göre İlk ve Son 25 Ağustos’ta BluTV ekranında izleyiciyle buluşacak.

Deniz ve Barış’ın tutku dolu anlarından boşanmalarına uzanan, bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman ise imkânsız bir aşk hikayesi olan “İlk ve Son” izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

BluTV tarafından yapımı üstlenilen İlk ve Son, ilk tanıtımıyla izleyenler arasında merak uyandırmış ve kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı.