Ana sayfa Sosyal Medya Son olaylardan sonra Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in tadı iyice kaçtı, iptal kararı geldi!

Son olaylardan sonra Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in tadı iyice kaçtı, iptal kararı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde Türkiye’de yaşanan orman yangınları ve ardından da sel felaketi birçok acının yaşanmasına neden oldu. Bu süreçten ünlü oyuncular da etkilendi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ikilisi, tatili bırakarak yeniden İstanbul’a döndü.

Kuruluş Osman dizisinde başarılı bir iki sezon geçiren Burak Özçivit, artık işe döneceklerini anlattı. Bu süreçte dinlediği mesajını veren Özçivit, bir ara yine tatile çıkmayı planladıklarını ama son acı olaylar nedeniyle bunu iptal ettiklerini anlattı.

Hem kendisinin hem de eşi Fahriye Evcen’in dizi için hazırlık sürecinin başladığını duyuran Burak Özçivit, şöyle konuştu: “Zaten Fahriye’nin de benim de hazırlık başladı, onun için döndük. Devamında belki bir daha tatile gidecektik ama bu olaylardan sonra insanın canı gitmek istemiyor. O yüzden biz buradayız. Dinlendik, yeni sezona hazırız.”

Kuruluş Osman dizisi nedeniyle sakallarını ve bıyıklarını kesemeyen Burak Özçivit, saçlarını kısaltarak yeni imajı ile dikkatleri çekti.

Fahriye Evcen ise Alparslan dizisindeki Akça Hatun karakteri için anlaşma yapmıştı. TRT1 ekranında yeni sezonda Barış Arduç ile başrolü paylaşacak olan ünlü oyuncu, “Setleri ben de özledim. Heyecanlı bir süreç benim için. Çok az kaldı zaten, sete çıkmaya… Hazırlıklar başladı” açıklamasını yaptı.

Ayrıca Evcen’in at binme ve dövüş sanatları konusunda eğitimler almaya başladığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor. Alparslan dizisinin ekibi Ağustos sonunda çekimlere başlayacak. Dizinin çekimleri Çekmeköy’de hazırlanan özel platoda gerçekleştirilecek.