Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci, yeni bir diziye başlıyor! İlk olarak saçlarını değiştirdi! İşte yeni imajı…

Özge Özpirinçci, yeni bir diziye başlıyor! İlk olarak saçlarını değiştirdi! İşte yeni imajı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, ekranlara en son Fox TV’de geçtiğimiz sezon final yapan Kadın dizisi ile gelmişti. Bir süre dinlenen Özpirinçci, Aralık ayında ise Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi isimli aksiyon ve dram türündeki bir dizide oynadı.

Çekimlerinin bir kısmı Cunda’da yapılan dizinin bittiğini, Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün yaptığı bir instagram paylaşımı ile duyurmuştu.

Netflix için çekilen ve iki sevilen ve başarılı ismi buluşturan dizi merakla bekleniyor. Dizinin 2021 yılı içinde yayınlanacağı konuşulmakta.

Bu arada Özge Özpirinçci, sezona hızlı bir başlangıç yaparak bir başka dizide rol almaya hazırlanıyor! Özpirinçci’yi bir süre daha ekranda görmeyeceğiz ama yine Netflix için çekilen iddialı bir projede oynayacak.

Özge Özpirinçci, yeni bir diziye başlıyor! İlk olarak saçlarını değiştirdi! İşte yeni imajı... 8

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de son olarak Kırmızı Oda’nın yönetmenliğini yapan başarılı isim Cem Karcı’nın üstlendiği dizinin ismi ise İlk ve Son…

Özge Özpirinçci, dizide Salih Bademci ile kamera karşısına geçecek. Bademci, bu diziden önce, yine Netflix için çekilen ve başrolünde Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ın oynadığı Kulüp dizisinde de rol almıştı.

Özge Özpirinçci, yeni dizinin hazırlıklarına başladığını, yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile gösterdi. Oyuncu, Kadın dizisinden sonra saçlarını kısa kestirmişti. Bir Denizaltı Hikayesi’nde de kısa saçlarıyla kamera karşısına geçmişti.

Oyuncunun bu kez yeni dizisi için saçına kaynak yaptırdığı ve uzun saçlı haliyle oynayacağı, yaptığı paylaşımla ortaya çıktı…

İşte Özge Özpirinçci’nin “Yeni karakter yükleniyor” notuyla paylaştığı son hali…

Özge Özpirinçci, yeni bir diziye başlıyor! İlk olarak saçlarını değiştirdi! İşte yeni imajı... 9