Ana sayfa Sosyal Medya Bu yazın ilk ve en cesur pozu Hazar Ergüçlü’den geldi! Fotoları Onur Ünlü çekti…

Bu yazın ilk ve en cesur pozu Hazar Ergüçlü’den geldi! Fotoları Onur Ünlü çekti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Hazar Ergüçlü, bu sezon ekranlara Alev Alev dizisi ile geldi. Dizinin çekimleri tamamlandı. Final bölümü ise bu hafta 27 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek. 28. bölümüyle veda edecek olan dizi, Show TV’de yayınlanmakta.

Alev Alev dizisi, 1897 yılında Paris’te bir kermeste yaşanan ve 120 kadının hayatını kaybetmesine neden olan bir olaydan yola çıkan Alevlerin Ardından isimli Fransız dizisinden uyarlandı.

İlk bölümünde etkileyici ve günlerce süren çekimlerle ortaya dikkat çeken sahneler çıkmıştı. Dizi, Perşembe akşamları rakipleri karşısında ne yazık ki beklenen reytingleri alamadı. Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz ile başrolde oynayan Hazar Ergüçlü, aylarca yüzünde plastik makyajla oynadı.

Kendisi için zorlu bir süreç oldu. Hazar Ergüçlü, her bölümde yenilenen yüz makyajı için saatlerce süren zorlu bir çabadan sonra kamera karşısına geçti. Bölümler ilerledikçe bu eziyet bitti ve hayat verdiği Çiçek’in yaraları da düzeldi.

Bu yazın ilk ve en cesur pozu Hazar Ergüçlü'den geldi! Fotoları Onur Ünlü çekti... 10

Hazar Ergüçlü, başarılı oyunculuğu ile dizide beğeni dolu yorumlar almakta. Sezon boyunca yoğun bir çalışma süreci geçirdi. Dizinin çekimleri biter bitmez de Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile tatile çıktı.

Ergüçlü, instagram sayfasından son yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. Yaz sezonu yeni yeni açılırken, bazı ünlü isimlerden bikinili pozlar geliyor ama genelde biraz daha temkinli davranılan pozlardı bunlar.

Hazar Ergüçlü ise bikinisiyle rahat bir şekilde, adeta bir model edasında pozlarını verdi. Onur Ünlü de bu anları kaydetti. Instagram’da Hazar Ergüçlü’nün yaptığı paylaşımlar hayranları tarafından beğeni topladı. Ergüçlü, böylece sezonun en cesur bikinili pozunu veren kişi olarak da yaz sezonunu açtı…

İşte o pozlar…

Bu yazın ilk ve en cesur pozu Hazar Ergüçlü'den geldi! Fotoları Onur Ünlü çekti... 11

Bu yazın ilk ve en cesur pozu Hazar Ergüçlü'den geldi! Fotoları Onur Ünlü çekti... 12

Bu yazın ilk ve en cesur pozu Hazar Ergüçlü'den geldi! Fotoları Onur Ünlü çekti... 13