Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Törer’in Kuruluş Osman dizisine daha çok bağlanmasını sağlayan bir olay var!

Özge Törer’in Kuruluş Osman dizisine daha çok bağlanmasını sağlayan bir olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisi 4. sezonu da tamamlamaya doğru adım adım ilerliyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin kadın oyuncularından birisi de Özge Törer. Bu dizi ile birlikte setlere adım atan ve çok da başarılı bir süreç geçiren oyuncu, kariyeri adına güçlü bir çıkış sergiledi.

Özge Törer, rolün hissiyatını izleyicilere aktarma konusunda ilk bölümden bu günlere kadar geçen süreçte ne kadar geliştiğini de her seferinde ortaya koydu. Oyunculuk macerasında ilk adımlarını attığı dizinin setinde mesleği konusunda önemli bir deneyim yaşayan Özge Törer, geniş bir hayran kitlesinin de desteğini kazandı.

Özge Törer adeta ismiyle Kuruluş Osman dizisinin özdeşleşmesi kaçınılmaz bir durum. Kuruluş Osman dizisinin çok iyi reytingler aldığı biliniyor ve atv’nin diziden memnuniyeti beşinci sezonda da devam etmesini sağlayacaktır. Özge Törer için ise yeni sezon demek yeni deneyim fırsatı demek anlamına gelecektir.

Oyuncuya sosyal medyada da büyük destek var. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde eden Özge Törer, sosyal medya ortamında sıklıkla hakkında konuşulan isimlerden birisi oluyor ve çoğunlukla da pozitif yorumlarla anılıyor. Bu durum da genç oyuncunun mesleki yaşamının izleyicileri de fazlasıyla etkilediğini gösteriyor.

Ünlü oyuncu, hiç unutamadığı bir sahneden de bahsetti. İkinci sezonun başlarında obaya yapılan baskın sahnesini oyuncu bir türlü unutamamış. Bu sahne oyuncuyu diziye daha çok bağlamış. Özge Törer, bu sahne ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Oba baskını sahnesi yaptık, ikinci sezonun başında. O sahnedeki çaresizlik durumu, çocuğun yayına giderken o acısı, ne yapacağını bilmez hali. O kadar çok etkilenmiştim ki o sahnede. O zaman daha çok sevdim, o zaman daha çok inandım. Daha çok bağlandım.”