Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Yağız birçok dizi arasında İçimizden Biri’ni neden tercih etti?

Özge Yağız birçok dizi arasında İçimizden Biri’ni neden tercih etti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Yemin isimli Kanal 7 dizisi ile popüler oldu… Gökberk Demirci ile başrolü paylaştığı dizideki performansı ile göz dolduran oyuncu, iki sezon yer aldığı proje sayesinde tanındı. Ardından Star TV’de sadece 12 bölüm süren Sol Yanım’da başarılı bir çıkış yapan oyuncu, yeni sezonda ise Show TV ekranında yoluna devam ediyor.

İçimizden Biri isimli dizide yer alan oyuncu, sezon öncesinde kendisine gelen birçok teklif ile de gündem oldu. Oyuncu, bu yapımlar arasında İçimizden Biri’ni tercih etmesinin nedenlerini anlattı.Eğlenceli bir yapımda oynamak isteyen oyuncu, ilk kez bir komedi yapımında yer aldı.

Kendisine gelen dram projelerinin yanında neşeli bir yapım olması nedeniyle İçimizden Biri’ni tercih eden oyuncu, “Şükürler olsun eğlenceli bir şey dedim” diyerek senaryoyu ilk okuduğunda çok beğendini anlattı.

Oyuncu, “Şu an izlerken de aynı şeyi hissediyorum. İlk okuduğumdaki hissiyatım devam ediyor. Çok keyif aldım, çok heyecanlandım. Çünkü ilk kez bir komedi dizisinde yer alıyorum. Hakkını verebilmek için de stres oldum. O da bende stres yarattı. Duygu yoğunluğumun çoğu keyif almak ve heyecanlanmak üzerineydi” açıklamasını yaptı.

Gülmekten sahneyi çekemediği ve repliklerini unuttuğunu dile getiren oyuncu, sette çok eğlendiklerinin bilgisini verdi. Herkesin yüzünün güldüğü bir set ortamı olduğunu anlatan Özge Yağız, “Ben ilk kez bu kadar huzurlu bir oyuncu kadrosu ile çalışıyorum, çok keyif alıyorum, çok eğleniyorum” dedi.

Marmaris’te çekimleri devam eden dizi Pazar akşamları yayınlanıyordu. Ancak Show TV düşük gelen reytingler sonrasında diziye Salı günlerine aldı. 5 Ekim Salı akşamı İçimizden Biri dizisinin dördüncü bölümü yayınlanacak.