Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası dizisinde hikaye kökünden değişecek!

Kalp Yarası dizisinde hikaye kökünden değişecek!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi ‘Kalp Yarası’ 4 Ekim akşamı on dördüncü bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Hande öne çıkacak ve oynayacağı son koz ile hikayede Ayşe ve Ferit’in gidişatını kökünden değiştirecek. Hande’nin son kozunun ne olduğu merakla bekleniyor.

Dizinin on dördüncü yeni bölümünde yaşanacakların detayları şöyle: Ferit, Ayşe’ye karşı tüm hayal kırıklıklarını bastırıp, Ayşe’nin işlemediği bir suç yüzünden haksız yere tutulduğu cezaevinden çıkarmak için canını dişine takarak çalışır. Mahkeme günü gelip çattığında Ferit, Ayşe’yi savunurken farkına varmadan daha büyük kırgınlıklara yol açar.

İhsan’ın ihaneti Vedia’nın hayatını alt üst etmekle kalmaz, Vedia’nın konaktaki konumunu da sarsar. Vedia’nın tek tesellisi Zeytin olur. Yaman ise Sancakzadeler’e karşı kurduğu intikam oyununa devam etmektedir.

Hande’nin Ayşe ve Ferit’i ayırmak için oynadığı oyunlar işe yaramaz. Üstüne üstlük Ayşe de Ferit de ona meydan okur. Öte yandan Yaman’dan aldığı ders de Hande’yi iyice sarsmış, zaten kırılgan olan ruh halini daha da kötüye götürmüştür. Hande’nin elindeki son kozu oynamaya karar verir. Hande’nin bu son hamlesi en çok da Ayşe ve Ferit’in hayatını kökünden değiştirecektir.

‘Kalp Yarası’, yeni bölümüyle, pazartesi 20.00’de atv’de…