Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ve Bora Akkaş için bu büyük bir haksızlık!

Özge Yağız ve Bora Akkaş için bu büyük bir haksızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon başarılı bir çıkış yapan Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeni Ersoy Güler, İçimizden Biri isimli dizinin hem hikayesini yazdı hem de yönetmenliğini üstlendi.

Show TV’de yayın hayatına büyük bir iddia ile başlayan İçimizden Biri, pazar rekabetinde kötü reytingler alınca Salı akşamlarına geçirildi… Ancak salı akşamları da dizinin kötü reytingler elde etmesi ile final kaçınılmaz oldu. Dizi 6. bölümü ile birlikte son kez ekranda yer alarak sona erdi.

Çekimleri Marmaris’te yapılan dizi için verilen büyük emek de boşa gitti. Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisi dizide başrolde buluştu. İyi bir uyum yakalayan iki genç oyuncu, yüksek enerjileri ile ellerinden geleni sergiledi. Ancak eğlenceli hikayesi ile İçimizden Biri dizisi izleyicilerden yeterince ilgi görmedi.

Dizinin final bölümünün reyting sonuçları ise verilen emeklerin hiç de karşılığı değildi. AB kategorisinde ilk 100 program içine bile giremeyen İçimizden Biri dizisinin final bölümü, tüm kişiler kategorisinde günü 62. olarak tamamladı ve ABC1’de de 54. sırayı elde etti.

Özge Yağız ve Bora Akkaş gibi iki önemli genç oyuncunun başrolünde yer aldığı bir dizinin bu kadar düşük performanslar sergilemesi çok üzücü oldu.

Kanal 7’deki Yemin dizisi ile büyük çıkış yapan Özge Yağız, üst üste ikinci kez dizi şanssızlığı yaşadı. Oyuncu geçen sezon da Sol Yanım isimli Star TV dizisinin 12. bölümde erken final yapmasını izlemek durumunda kalmıştı.