Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisini çok övdük ama keşke övmeseydik!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini çok övdük ama keşke övmeseydik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Evlilik Hakkında Her şey, oldukça başarılı bir yapım. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile iyi bir alternatif olan dizi son haftalarda bir çıkış süreci yaşıyordu.

Gökçe Bahadır, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizi bilindiği üzere BBC Yapımı olan The Split’ten uyarlandı. Evlilikler ve boşanmaların iç yüzü hakkında önemli hikayeler ortaya koyan diziyi özellikle kadın izleyiciler çok sevdi. Dizinin sosyal medyada da büyük övgü alması reytinglere yansıdı, iyi sonuçlar gelince de ekip bu duruma çok memnun oldu.

Fox TV’nin yeni sezonda en başarılı dizisi olarak ortaya çıkan ve sitemizdeki yazılarda da sık sık övdüğümüz Evlilik Hakkında Her Şey, 19 Ekim akşamı beşinci bölümü ile yayınlandı. Dizinin daha iyi reytingler alması beklenirken, geçen haftaya göre önemli bir düşüş gözlemlendi. Bu kadar övgü sonrası diziye nazar değdiğini söylerken hatalı bir yorum olmaz. Dizinin beşinci bölümü sıralama olarak ikincilikten de geriye düştü. Tüm kişilerde beşincilik, AB grubunda dördüncülük ve ABC1’de de üçüncülük elde edildi.

Geçen hafta tüm kategorilerde Masumlar Apartmanı’nın ardından ikincilik elde eden dizi, hem sıralama hem de reyting olarak büyük kayıp yaşadı. Tüm izleyici gruplarında yaşanan bu düşüş büyük bir şanssızlık oldu ve dizinin hayranları da bu kadar ciddi bir düşüşe anlam veremedi.

Ortalamanın üzerinde kalan reytinglerle yine de sezonun iyi dizilerinden birisi olması Evlilik Hakkında Her Şey’in önümüzdeki haftalarda bunu düzeltme fırsatının bulunduğunu gösteriyor.

Ancak geçen haftaya nazaran bu kadar ciddi bir düşüş yaşanması gerçekten şaşırtıcı oldu. 26 Ekim Salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. bölümü yayınlanacak. Yani salı rekabeti çok daha sert olacak.

Fox TV dizisi bu rekabette nasıl konumlanacak? İşte bu sorunun yanıtını gelecek haftaki reytinglere bakarak daha iyi verebileceğiz.

Evlilik Hakkında Her Şey’in 6. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yine çok etkili sahneler var ve reyting çıkışının sürmesi için dizi ekibi ellinden geleni yapacaktır.