Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da 200. yeni bölüm şanına yakışır olacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da 200. yeni bölüm şanına yakışır olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi hayranları heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor. Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu ciddi bir yenilenmeden geçen atv dizisinde bu sezon olay var…

Altı sezon yayınlanan hem istikrarı hem de sürekli kendini yenilemesi ile bilinen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni dönem için çok etkileyici adımlar attı. Bu sezon reyting rekabetinin çok daha sertleştiği bir ortam var ve dizi ekibi de buna hazır.

12’den fazla yeni karakterin hikayede yer alacak olmasının yanı sıra, ünlü isimler de bir bir dizinin kadrosuna katıldı. Uğur Yücel, Nurseli İdiz, Levent Ülgen, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü gibi oyuncuların dizide yer alacağının ortaya çıkması izleyicinin heyecanını daha da artırdı.

Dizinin 7. sezonunun 26 Ekim Salı akşamı başlaması bekleniyor… Henüz atv’den net bir karar duyurulmadı ama kulisleri yansıyan bilgiye göre EDHO gelecek hafta izleyicilerin karşısına çıkacak.

200. bölümün ekran başına geçenleri fazlasıyla etkileyeceği, ekran başında harcanacak zamana değeceği ifade ediliyor. Dizinin hikayesine yeni giren karakterlerin ilk kez görüneceği 200. bölümün çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Olaylar üst üste gelişecek, çok heyecanlı ve aksiyonu bol bir sezon açılışına hazır olun.

Son olarak diziye katılan isimlerden birisinin de Aylin Veziroğlu olacağı bilgisi geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 200. yeni bölüm şanına yakışır olacak! 7

Nina karakteri ile dizinin yedinci sezonuna sürpriz bir giriş yapacak olan genç oyuncu, daha önce Yasak Elma dizisinde iki bölüm Selin olarak yer aldı ve dijital dizi Olağan Şüpheliler’de ise Güneş karakterini canlandırdı.