Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalnız Kurt dizisiyle birlikte atv, Cuma rekabetini çok değiştirecek!

Yalnız Kurt dizisiyle birlikte atv, Cuma rekabetini çok değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fragmanları ile şimdiye kadar izleyenleri fazlasıyla etkileyen Yalnız Kurt isimli dizinin ilk bölümüne çok az bir zaman kaldı. Dizinin 1. bölümünü 28 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’da atv ekranında izleyebilirsiniz. Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlenmesi nedeniyle dizi hayranları büyük bir beklenti içinde.

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi ve Sen Anlat Karadeniz gibi çok etkili dizilerde imzası bulunan Osman Sınav bu sefer ajanlık konusunu irdeleyen bir hikaye ile geliyor. Türkiye’nin yakın tarihine damga vuran olayların da içinde yer alacağı hikayeyi merakla bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor.

Yalnız Kurt dizisiyle birlikte atv, Cuma rekabetini çok değiştirecek! 8

28 Ocak Cuma akşamı diziler arasındaki rekabete katılacak olan Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümünün reyting sonuçları da gelecek bölümler hakkında önemli fikir verecektir. Cuma rekabetinde; Aziz, Kaderimin Oyunu, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve Kıbrıs Zafere Doğru dizileri ile çok geniş bir alternatif bulunuyor.

Yalnız Kurt dizisi de bu yapımların arasına katılacak ve reytinglerde çok sert bir mücadele yaşanacak. atv, bu diziyle birlikte uzun süre sonra yeniden Cuma rekabetine bir dizi ile katılmış olacak. Geçen sezonlarda Hercai dizisiyle Cuma rekabetinde çok güçlü olan atv, şimdi de bunu Yalnız Kurt ile sürdürmek istiyor.

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan “Yalnız Kurt”un yeni tanıtımı yayınlandı. atv ekranlarında çok yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Yalnız Kurt, yayınlanan yeni tanıtımındaki aksiyon sahneleriyle seyircide merak uyandırdı.

Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok yakında seyirciyle buluşacak olan dizi; Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.

Yalnız Kurt dizisiyle birlikte atv, Cuma rekabetini çok değiştirecek! 9

atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Osman Sınav üstleniyor.