Ana sayfa Dizi Fragmanları Özge Yağız ve Hakan Kurtaş’ın çekiciliği, Baba dizisinin dinamosu oldu!

Özge Yağız ve Hakan Kurtaş’ın çekiciliği, Baba dizisinin dinamosu oldu!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yayınlanan ve izleyicileri de etkileyen sahnelerle ikinci sezonda yoluna devam eden Baba dizisinin 21. yeni bölümü Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin hikayesinde Büşra ile İlhan karakterlerinin durumu izleyicilerin merakını süslüyor. Özge Yağız ile Hakan Kurtaş ikilisinin çok iyi bir dizi çifti olduğu değerlendirmesini yapan izleyiciler, bu iki karaktere sıkı sıkı tutunmuş durumda.

Büşra ile İlhan sahnelerini heyecanla bekleyenler, aralarında yaşanacakların heyecanıyla sosyal medyada yeni bölümle ilgili tahminlerini de paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 21. bölümde İlhan ile Büşra’nın duygusal anları çok konuşuldu.

Aşık bir İlhan’ın bir başka güzel göründüğünü belirten Baba dizisi hayranları, ikilinin arasının düzelmesi için senariste mesaj üstüne mesaj yolluyor. En uyumlu dizi çiftlerinden birisi olarak gösterilen İlhan ile Büşra, Baba dizisinde heyecanı en çok yükselten ikili olarak kabul ediliyor. Dizi çiftleri arasında da bu iki karaktere yönelik olarak sosyal medyada büyük bir destek olduğunu belirtelim.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Kadir ve Firuze’nin birlikte yürürken giderek yakınlaştığı tanıtımda Emin, Büşra’nın gelinlikle yanına geldiği günü hatırlıyor. Selahattin’in yeniden karşısına çıkan İlhan, Çöpköy’de olma sebebini “Aileme yakın olmak için” sözleriyle açıklarken kafasındaki planın ne olduğu akıllarda soru işareti bırakıyor.

Özge Yağız ve Hakan Kurtaş'ın çekiciliği, Baba dizisinin dinamosu oldu! 7

Baba dizisinin 20. bölümünün final sahnesi izleyenleri çok şaşırttı. Geçen hafta final sahnesinde Selahattin’in gizemli ortağının Begüm olduğu ortaya çıktı. Begüm’ün emriyle ihbarda bulunan Selahattin, köşkün bahçesinin incelenmesi için polisi harekete geçirdi. Kadir ise Emin’in öldürdüğü adamı Selahattin’in bahçesine gömerek tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yaptı.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!