Ana sayfa Dizi Haberleri Gani Müjde zekası, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini zirveye çıkarttı!

Gani Müjde zekası, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini zirveye çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gani Müjde, Türk televizyon dünyasına yaptığı katkılarla bilinen, zekası ve hikaye gücü yüksek olması nedeniyle de sektörde kendine has bir gücü olan bir sanatçı. Yazarlığının yanı sıra, karikatürist, senarist, yönetmen ve sunucu olarak da bilinen Gani Müjde, güçlü hikayeleriyle de televizyon dünyasında çok önemli bir yere sahip.

Kaygısızlar ve Ruhsar gibi unutulmaz dizileriyle 1990’lı yıllara damgasını vuran Gani Müjde, Hayat Bilgisi dizisiyle de 2000’li yılların başlarında adından çokça söz ettirdi. Selena, Yahşi Cazibe gibi unutulmaz projelerde yine onun imzası vardı. Tabii ki hem sinema hem de dizi dünyasına saymakla bitmeyecek proje kazandıran Gani Müjde için son dönemde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi de bir başarı hikayesi olarak öne çıkıyor.

Gani Müjde zekası, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini zirveye çıkarttı! 9

Show TV ekranında beğeniyle izlenen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi, yayınlandığı her bölümüyle reyting listesinin üst sıralarında yer alırken karakterleri ve hikayesiyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait yapımın usta oyuncular ve genç yetenekleri buluşturan dizinin hikaye anlatımı çok etkili oldu. Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin çok başarılı bir partnerlik süreci yürütmeleri de dizinin perşembe rekabetinde zirveye çıkmasını sağladı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hem hikaye kurgusu hem de anlatım dilinin toplumun geneline hitap etmesi, oyuncu seçimindeki başarı ve başrol çiftinin etkileyici uyumu da öne çıkan diğer detaylar…

Gani Müjde zekası, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini zirveye çıkarttı! 10

Dizinin kadrosuna son olarak ‘Hababam Sınıfı’nın unutulmaz isimlerinden Ahmet Arıman dahil oldu. Hayta İsmail rolüyle efsaneler arasına giren Arıman, dizide müzik öğretmeni Tayfun Hoca olarak seyirci karşısına çıkacak.

Kendine has takıntılarıyla dikkat çeken Tayfun Hoca’nın Karabayır Lisesi’ne gelişi Melek’in hayatında önemli değişimler yaşanmasına neden olacak.

Gani Müjde zekası, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini zirveye çıkarttı! 11

Show TV ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sezonun en çok konuşulan dizisi haline gelen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin deneyimli yönetmeni Altan Dönmez’in de başarıda büyük pay sahibi olduğunu hatırlatmak lazım.

Gani Müjde zekasını taşıyan sahneleri ve sözleriyle Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin bu sezon ekrandaki diziler arasında özel bir yerde olduğunu da belirtmek gerekiyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümleriyle Perşembe akşamları saat 20.00’de Show TV’de yayınlanmaya devam ediyor.