Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya sürpriz projelerle geliyor, Burak Serdar Şanal ters köşe rol istiyor!

Özgü Kaya sürpriz projelerle geliyor, Burak Serdar Şanal ters köşe rol istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez isimli atv dizisinde tanışan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal, sette başlayan aşklarına devam ediyor. İki genç oyuncu dizinin finalinden sonra aşklarını ilan etmişti ve sette yakınlaştıklarını kimseye hissettirmemişti.

Özgü Kaya, 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane dizisindeki Sibel karakteri ile dikkat çekti. Mehmetçik Kutül Amare ve Kimse Bilmez’in ardından ise oyuncu Ex Aşkım isimli dijital projede yer almıştı. Burak Serdar Şanal ise 2008 yılında Arka Sokaklar dizisiyle başladığı oyunculuk yolculuğunda; Avrupa Avrupa, Yeşil Deniz, Rüzgarın Kalbi, Kimse Bilmez ve Adım Başı Kafe isimli dizilerde yer aldı.

Şanal, şu sıralarda gelen senaryoları okuduğunu ve henüz anlaştığı bir proje olmadığını söyledi. Oyuncu, “İnşallah yeni ve güzel şeyler ver her ikimiz için de” şeklinde konuştu. Burak Serdar Şanal’ın bu sözleri yakında setlere dönecekleri anlamı taşıyor.

Özgü Kaya da yeni işlerin artmaya başladığını ve setleri de çok özlediğini belirterek, “İnşallah yakında böyle güzel haberler veririz” diye konuştu. Anlaşmak üzere olduğu bazı projeleri olduğu ortaya çıkan Özgü Kaya, bunun sürpriz olmasını istediğini belirtti.

Adım Başı Kafe isimli dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağının henüz belli olmadığını belirten Burak Serdar Şanal, televizyon dizilerini daha çok tercih edeceğini belirtti. Dijitalde güzel bir proje geldiğini ve onu değerlendirmeye aldığını belirten oyuncu, ters köşe roller sevdiğini söyledi.

Evlilik konusunun kendisini gerdiğini anlatan Özgü Kaya, yaşlarının genç olduğunu ve evliliğin şu anda gündemlerinde olmadığını net bir şekilde ifade etti.