Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Akyıldız’dan uzun bir süre sonra gelen televizyon dizisi kararı!

Gökçe Akyıldız’dan uzun bir süre sonra gelen televizyon dizisi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler isimli dizide canlandırdığı Songül karakteri ile milyonlarca hayran kazanan Gökçe Akyıldız, uzun bir süre dizilere ara verdi. Oğlu Ömer’in dünyaya gelmesinin ardından onunla ilgilenmeyi tercih eden oyuncu, setlerde yer almayarak hayranlarını meraklandırmıştı.

Gökçe Akyıldız, Yıldız Tilbe’nin konserine bir arkadaşı ile birlikte katıldı. Oyuncu çok heyecanlı olduğunu ve uzun zaman sonra ilk kez konsere katıldığını ifade etti. Artık daha sosyal olduğunu belirten ve bir anlamda çok fazla ortaya çıkmamasına yönelik eleştirileri de yanıtlayan Gökçe Akyıldız, bir hayli neşeliydi.

Gökçe Akyıldız’ın hayranları yeniden setlere dönüş yapmasını çok istiyordu. Oyuncu sonunda TRT’nin dijital platformu için hazırlanan Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan Akif dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Projede yer aldığını ve her şeyin yolunda olduğunu anlatan oyuncu, “İyiyim. Bir projedeyim. Dijital bir iş çekiyoruz. Gayet güzel, keyifli gidiyor. Tekrar sette olmak çok heyecan verici. Mutluyum açıkçası. Ömer de keyifli, okula başladı. Mutluyuz” diye konuştu. Oyuncu Akif dizisinde Mehmet Akif Ersoy’un kızı Cemile karakterine hayat veriyor.

Gökçe Akyıldız anlaşılan üst üste projeler yaparak yeniden setlere dönme kararı almış. Dijital dizi projesinin yanı sıra başka işleri de bulunduğunu belirten oyuncu, böylece hayranlarına da geri dönüş mesajını net bir şekilde vermiş oldu.

Gökçe Akyıldız'dan uzun bir süre sonra gelen televizyon dizisi kararı! 7

Oyuncu, “Bu dijital iş bittikten sonra muhakkak ana akımda da bir işte tekrar buluşacağız” diye konuştu. Gökçe Akyıldız bu sözleri ile televizyon dizisinde yer alacağının mesajını ilk kez vermiş oldu.

3 yıl boyunca hiçbir projede yer almayan genç oyuncu, 2000’li yılların başından itibaren setlerde yer alan bir isim…

Fatih Harbiye isimli dizideki Aslı karakterinin yanı sıra Medcezir’de Zeynep olarak öne çıkan oyuncuyu akıllara yazan proje ise Kırgın Çiçekler oldu.