Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya tehditler alıyor, hayatından endişe ediyor!

Özgü Kaya tehditler alıyor, hayatından endişe ediyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Özgü Kaya, geçen sezon atv’de yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide Keremcem ile birlikte başrolde yer almıştı. Dizi ile ismini geniş kitlelere duyuran genç oyuncu, ayrıca Burak Serdar Şanal ile de sette yakınlaştı.

İkilinin Kimse Bilmez setinde başlayan aşkı da finalden sonra ortaya çıktı ve çift uzun süredir birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor… Özgü Kaya, özel hayatında mutlu anlarını bozan bir başka gelişmeyle daha gündemde yerini alıyor. Bir süredir oyuncunun bir hayranı nedeniyle sıkıntılar yaşadığı haberlere yansımıştı.

Özgü Kaya, kendisine yönelik ölüm ve tecavüz tehditleri olduğunu belirterek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, kimliği belirsiz instagram kullanıcısı tarafından tehdit edilen oyuncu, konuyu yargıya taşımak istiyor.

Savcılığa ifade veren Özgü Kaya, 3 farklı instagram hesabından cinsel taciz, tehdit ve hakaret içerikli mesajlar aldığını bildirdi. Özgü Kaya’nın ifadesinde ortaya çıkan tehdit mesajlarından bazıları şöyle:

‘Sadece benimle kıyam edeceksin, yoksa öldürürüm’, ‘Ya benim kadınım olursun ya ölürsün’, ‘Sana evlenmek yasaktır’, ‘Senden çocuk yapacağım’, ‘Ölene kadar benim kadınım olacaksın’…

Özgü Kaya tehditler alıyor, hayatından endişe ediyor! 19

Kendisini tehdit eden kişiyle ilgili araştırma yapıp, cep telefonu numarasını tespit eden Özgü Kaya,kişinin tespit edilmesini ve uzaklaştırılmasını, cezalandırılmasını talep etti.

Savcılığın soruşturmasının devam ettiği belirtiliyor.