Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisi reytinglerde Arıza’ya çelme taktı! Menajerimi Ara’ya övgü ters tepti, Hercai eh işte!

Kefaret dizisi reytinglerde Arıza’ya çelme taktı! Menajerimi Ara’ya övgü ters tepti, Hercai eh işte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay -Pazar akşamları dizi yarışları olanca hızıyla sürüyor… TRT1 ekranında yayınlanan Tövbeler Olsun’un 32.bölümde bu rekabetten kopacağı, final yapacağı ortaya çıktı. Zaten dizinin reyting sonuçları da bir hayli düşük geliyordu. Peki dün akşam Pazar dizileri arasında nasıl bir rekabet oluştu.

Öncelikle Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisinden bahsetmek gerekiyor. 13. bölümü yayınlanan dizinin hikayesi o kadar güzel ilerledi ki, izleyici de her hafta hakkını teslim ediyor. Kefaret’in yükseliş yaşadığı bir hafta geride kaldı. Total ve AB’de 6’ya yaklaşan dizi, ABC1’de ise 7’ye dayandı… Yani gayet iyi bir gidişatı varı. Totalde 4. olan Kefaret, AB’de günü ikinci sırada bitirdi ve ABC1’de de 3. oldu.

Geçtiğimiz haftalarda AB grubunda Menajerimi Ara dizisinin en çok izlenen dizi olması durumu dikkat çekiyordu. Ancak bu hafta Star TV dizisi düşüş yaşadı ve bu unvanını Kefaret’e kaptırdı. Menajerimi Ara’ya yapılan övgü dolu yazılar da bazen geri tepebiliyor. Dizi hakkında ne kadar güzel yorumlar olursa sonra bir bakıyorsunuz reytingleri düşmüş. Dün akşam da dizinin 25 bölümünün reytinglerde bir miktar gerilediği görülüyor. AB grubunda da 5’li oranlardan 4’lere gerileyen dizi, günü de 5. sırada tamamladı. Totalde 19. olan dizi, ABC1’de ise günü 10. sırada bitirdi.

Show TV’nin sevilen dizisi Arıza, totalda güçlü performansını sürdürürken, günü de 5. sırada tamamladı ve 5’li oranlara razı geldi. AB’de 4’ün altına düşen ve günü 7. olarak bitiren Arıza, ABC1’de ise 4’lü reytinglerde ve 4. olarak günü tamamladı.
Geçen haftaya göre Arıza dizisindeki gerileme dikkat çekti.

Hercai dizisi ise Cuma akşamları totalde 6’lı reytinglere kadar çıkarken, gün değiştirdiği için artık Pazar akşamları daha düşük oranları kabul etmek durumunda. Dün akşam 5’in altında gerçekleşen oranlar sonucunda günü 7. olarak tamamlayan Hercai, AB’de yine çok düşük oranlar yakaladı ve 23. olabildi. atv dizisi ABC1 grubunda ise günü 15. sırada bitirebildi.

İşte 14 Şubat Pazar akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kefaret dizisi reytinglerde Arıza'ya çelme taktı! Menajerimi Ara'ya övgü ters tepti, Hercai eh işte! 7