Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler dizisi oyuncusu kilo verdi, sokakta kimse tanımadı!

Seksenler dizisi oyuncusu kilo verdi, sokakta kimse tanımadı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında hala yeni versiyonu devam etmekte olan Seksenler dizisinde Pastacı Sami karakterine hayat veren Berat Yenilmez, dizi hayranlarının yakından tanıdığı bir isim.

8 yıldır projede yer alan ve izleyicilerin de sevdiği bir isim olan Berat Yenilmez, Kadıköy’de görüntülendi. Ancak verdiği kilolar sonrasında oyuncuyu tanımak neredeyse imkansızdı. Tam tamına 25 kilo veren oyuncu, yeni imajı ile dikkatleri çekti.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Berat Yenilmez, 9 ay içinde tam 25 kilo vemeyi başardı. Bu süreci nasıl yaşadığını anlatan oyuncu, “Dokuz ayda 25 kilo verdim. Hedefim 5 kilo daha incelmek. Doktor denetiminde diyetteyim. Spor hocasıyla da haftada 3 gün kick boks, iki gün de kardiyo yapıyorum” açıklamasında bulundu.

Doktor kontrolünde diyet ve spor yaparak zayıflama yolunu tercih eden Yenilmez, mide ameliyatı olmaya ise cesaret edemedi. Oyuncu kendisi ile birlikte eşinin de kilo verdiğini ifade etti.

Yenilmez, “Eşim de benimle 17 kilo verdi. Ailecek zayıfladık. Tanıyanlar “Gerçekten siz misiniz?” diyorlar” açıklamasında bulundu.

Seksenler dizisi oyuncusu kilo verdi, sokakta kimse tanımadı! 7