Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinde ‘acıların kadını’ olarak direnen kadınların yeni sembolü!

Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinde ‘acıların kadını’ olarak direnen kadınların yeni sembolü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile çok konuşulan yapımlardan birisi oldu. İclal Aydın’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanan dizide Türkan karakteri ‘acıların kadını’ olarak yerini alıyor.

Türkan karakteri hikayede kendisini pek de sevmeyen Somer ile evlendi. Ailesinde çok güzel bir ortamda büyüyen bir genç kızın, kocasının evinde gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddet ona hayatın gerçeklerini öğretiyor… İşte Türkan’ın başından geçen bu olayı gerçek hayatta yaşayan birçok kadın var.

Özgü Kaya, şimdi bu kadınların sesi olmaya başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir açıklama yapan Özgü Kaya, sevginin önemine işaret etti.

Oyuncu, “Hikayemiz kadınların hayatta karşılaştığı güçlüklerin üstesinden birbirine tutunarak gelmeye çalışan üç kız kardeşin, sevgiyle olgunlaşma hikayesi” diye konuştu.

Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinde 'acıların kadını' olarak direnen kadınların yeni sembolü! 29

Canlandırdığı Türkan karakterinin kocasının evinde gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddete dikkat çeken oyuncu, kadınların iyilikle ve sevgi ile direnmelerinin önemine işaret etti.

Özgü Kaya, “Canlandırdığım karakter Türkan ise bir çok kadının yaşamış olduğu ve ne yazık ki günümüzde de hala yaşanan fiziksel ve psikolojik şiddete karşı; tek dayanağı olan kalbindeki sevgi ve iyilikle direnmeye çalışan bir kadın. Umuyorum ki; kayıtsızca tanımlanan ve toplumsal kurallarla bastırılan, cinsiyet eşitsizliğine maruz kalan biz kadınlar el ele, birlikte parlarız” diye de umutlu bir mesaj verdi.