Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Namal hayranlarının dizi heyecanı kısa sürdü!

Özgü Namal hayranlarının dizi heyecanı kısa sürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır ekranda yer almayan isimlerden birisi de Özgü Namal. Geçen sezon eşi Serdar Oral’ı kaybeden oyuncu, çocuklarının eğitimi nedeniyle Muğla’daki sakin yaşamını bırakıp yeniden İstanbul’a dönüş yaptı.

Yapımcılardan çeşitli teklifler alan Özgü Namal’ın yeniden ekrana dönme durumu ortaya çıkınca hayranları bir hayli memnun oldu. Birçok dizi hayranı Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylin karakteri için düşünülen oyuncudan gelecek olan yanıtı bekliyordu.

2014 yılında Merhamet isimli dizide başrolde yer aldıktan sonra oyunculuğu bırakan Özgü Namal’ın yeniden ekrana dönmek istediği de iddia edilmişti. Ancak oyuncu Masumlar Apartmanı dizisinden gelen teklifi kabul etmedi.

TRT1 ekranlarında ikinci sezonu devam eden dizinin hikayesini hareketlendirmek ve ilk sezon elde edilen yüksek reyting oranlarına yeniden erişmek için adımlar atılıyor. Melisa Şenolsun’un Rüya isimli karakter ile ikinci sezonda hikayeye dahil olmasından sonra şimdi de Ceylin karakteri bekleniyor.

Han’ın eski sevgilisi olan Ceylin’in gelişi ile birlikte hikayede bazı değişimler yaşanması beklentisi de var. Özgü Namal şayet rolü kabul etseydi dizi adına çok önemli bir gelişme olacaktı. Ancak ünlü oyuncu teklifi kabul etmedi ve ekrana dönmesini bekleyen hayranlar da bu duruma çok üzüldü.