Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özgür Daniel Foster için Charlie Chaplin rolü, kariyeri için bir kırılma noktası olacak!

Özgür Daniel Foster için Charlie Chaplin rolü, kariyeri için bir kırılma noktası olacak!

tarafından ker_def

1997 yılında Muğla’da dünyaya gelen Özgür Daniel Foster, 2017 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Farklı projelerde deneyimler elde eden oyuncu, Tozluyaka isimli sevilen gençlik dizisindeki Ege karakteri ile kısa sürede gençler arasında popüler bir isim olmuştu.

En son Ömer isimli dizide Engin karakterini canlandıran Özgür Daniel Foster, şimdilerde ise kariyerinde çok büyük sıçrama yapmasını sağlayabilecek bir proje ile gündemde yer alıyor.

Türkiye’de ilk kez 27 Mayıs’ta Zorlu PSM’de sahnelenecek olan “Chaplin” oyununda Charlie Chaplin’e hayat verecek olan Özgür Daniel Foster, ünlü komedyene benzerliği ile dikkat çekti.

Chaplin’in ikonik karakterine hayat veren Foster’a Aybüke Pusat, Şebnem Dönmez, Emre Taşkıran, Murat Danacı gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Mert Siliv’in yapımcılığında sahneye taşınan oyun, tiyatro severler tarafından heyecanla bekleniyor.

Oyunun konusu şöyle: Şapkası altında gizlediği derin hüznü, gülüşlerindeki masumiyeti ve adımlarındaki o eşsiz hüneriyle, beyaz perdenin unutulmaz yıldızı Charlie Chaplin’in yaşam hikayesi Türkiye’de ilk defa sahnede hayat buluyor. Londra’nın yoksul mahallelerinden yola çıkıp genç yaşta sahnelere adım atan, Amerika’ya uzanarak Hollywood’un zirvesine yerleşen ve özel hayatındaki skandal iniş çıkışlarla, politik görüşleriyle, yarattığı efsanevi eserler ve ikonik Şarlo karakteriyle hem güldüren hem düşündüren Charlie Chaplin’in zengin yaşam öyküsü, bu müzikli tiyatro oyunuyla seyirciyle buluşuyor.

“Hayat yakın planda trajedi, geniş planda komedidir.”