Ana sayfa Sosyal Medya Partneri Kaan Urgancıoğlu’nun yorumu olay olmuştu, Pınar Deniz iddialara son noktayı koydu!

Partneri Kaan Urgancıoğlu’nun yorumu olay olmuştu, Pınar Deniz iddialara son noktayı koydu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Pınar Deniz, ‘Yargı’ dizisinde gösterdiği performansla son zamanların ilgi çeken oyuncularından biri. Yargı dizisinde ‘Avukat Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz, elçisi olduğu mücevher markasının temsilcisi olarak Cannes Film Festivali’nde boy göstermiş ve ilgi odağı olmuştu.

Festivaldeki kırmızı halı pozlarını instagram hesabından paylaşan oyuncu şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştırdı. Oyuncunun fotoğraflarına Yargı dizisindeki partneri oyuncu Kaan Urgancıoğlu da kayıtsız kalamayarak yorum yaptı.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz’in paylaşımlarına yıldız emojisiyle yorum yaptı. Urgancıoğlu’nun yorumu ikilinin hayranlarından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Türkiye’ye dönen Pınar Deniz’e hava alanında basın mensupları tarafından bu konu soruldu. Pınar Deniz; “Kaan beni desteklemek için yorum yaptı. Kendisi benim en büyük destekçim. Eğer o katılsaydı, ben de onu desteklemek için kalp emoji’si atardım. Hatta ‘seni seviyorum’ bile yazardım.

Partneri Kaan Urgancıoğlu'nun yorumu olay olmuştu, Pınar Deniz iddialara son noktayı koydu! 116

3 senedir beraber çalışıyoruz, arkadaşım, seviyorum tabii ki. İnsanlığını çok seviyorum, oyunculuğunu çok seviyorum. Kaan benim için çok değerli”  açıklamasını yaptı.

Öte yandan ikilinin başrolünde yer aldığı Kanal D’nin Yargı dizisi 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapacak.

Ay Yapım imzalı dizi  başladığı ilk günden beri ilgiyle takip ediliyor. Yargı’nın sezon finalinden ilk tanıtım yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in romantik anlarının gözler önüne serildiği tanıtımdaki sürpriz düğün sahnesi izleyenleri etkileyecek bölümün sinyallerini veriyor.