Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun sıra dışı karakteri Mahkum’dan çıktı! İsmail Hacıoğlu oyunculukta zirveye çıktı!

Bu sezonun sıra dışı karakteri Mahkum’dan çıktı! İsmail Hacıoğlu oyunculukta zirveye çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu sezon durdu durdu turnayı Mahkum’la vurdu. Mahkum, dün akşam yine reytinglerde zirveye oturdu. Önümüzdeki hafta sezon finali yapacak olan Mahkum, Türk dizi dünyasına unutulmaz bir karakter kazandırdı. Bu sezonunun en sıra dışı karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu kariyerinin oyunculukta zirveye çıktı.

İsmail Hacıoğlu bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol aldı ve birçok farklı karakteri başarıyla canlandırdı ancak açıkçası hiçbiri Mahkum’da canlandırdığı Barış Yesari karar etkileyici olmadı. Çünkü Barış Yesari, Türk dizilerinde bugüne kadar görmediğimiz türden, çok sıra dışı bir karakter.

İkiz kardeşini öldüren, kötülükte hiçbir sınır tanımayan, sahibi olduğu bankayı soyacak kadar çılgın olan Barış Yesari son bölümlerde gördüğü halüsinasyonlarla diziye damgasını vuruyor. Öldürdüğü ikiz kardeşi Savaş Yesari’nin hayalini gören Barış, bu yüzden daha da çılgın bir karaktere dönüştü.

Dizide iki karakteri, Barış ve Savaş Yesari’yi canlandıran İsmail Hacıoğlu da oyunculuktaki yeteneğini zirveye ulaştırmış durumda. Mahkum’un her bölümünden sonra İsmail Hacıoğlu’nun performansı ve canlandırdığı karakterin çılgınlıkları konuşuluyor.

Bu arada önümüzdeki hafta sezon finali yapacak olan Mahkum, bir süredir reytinglerde kan kaybı yaşıyordu. Ancak yeniden düzeltmeyi başardı. Mahkum dün akşam tüm kişiler kategorisinde birinci sırada yer aldı. Dizi AB ve ABC1’de de ikinci oldu.

Mahkum’un dün akşam yayınlanan 23. bölümünde bir başka acımasız karakter olan Sinyor da öldü. Böylece karakteri canlandıran Talat Bulut diziden ayrılmış oldu. Son haftalarda hikayesindeki tekrarlar yüzünden çok eleştirilen Mahkum dizisi yeni sezonda yeni karakterler ve yeni hikayelerle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.