Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde kirli ortaklık!

Payitaht Abdülhamid dizisinde kirli ortaklık!

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid dizisinde 21 Mayıs Cuma günü 152. bölüm yayınlanacak. 5. sezonu devam eden dizi, yakında final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Yeni bölümde ise kirli bir ortaklık ortalığa saçılacak. Bülent İnal’ın muhteşem performansı ile göz doldurduğu Payitaht Abdülhamid dizisinin 152.bölümde yine heyecanlı anlar var.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan cuma akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yüz elli ikinci bölümüyle ekranlara geliyor. Her bölümü merakla ve heyecanla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

İngiltere Kralı Edward ve Rus Çarı Nikolay Osmanlı Devletini parçalamak için Reval’de bir araya gelirler. Abdülhamid’in tayin ettiği yeni heyet-i mahsusa azaları sarayda toplanır. Reval’de yapılan görüşmenin bilgileri hafiyeler tarafından sultana ulaştırılır.

Mary, kendini ele vermesin diye Victor’u kurtarmaya çalışırken Saliha Mary’i hareme davet etmekle hata ettiğini anlar. Mary’nin yaptığı haber herkesi tedirgin eder. Aliye kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenir.

Payitaht Abdülhamid, yeni bölümüyle 21 Mayıs Cuma saat 20.00’de, TRT 1’de…