Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde yeni bir oyun var!

Payitaht Abdülhamid dizisinde yeni bir oyun var!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yakında final yapacak olan Payitaht Abdülhamid dizisinde son dönemece girilmiş durumda. Dizi 5. sezonu ile devam ediyor ve başrolde yer alan Bülent İnal, muhteşem performansı ile göz dolduruyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin reytingleri düşük kalsa da yine de kemik bir izleyici grubuna hitap ettiğini de biliyoruz.

7 Mayıs Cuma günü dizinin 150. bölümü ekranda olacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanan cuma akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yüz ellinci bölümüyle ekranlara geliyor. Her bölümü merakla ve heyecanla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Esad Paşa’nın ihanetinden şüphelenen Abdülhamid yeni bir oyun kurar. İngiliz tetikçi Palmer sultana suikast için payitahta gelir. Selim ve Mahmut, Palmer tarafından esir alınır.

Mary Abdülhamid’le görüşmesine engel olan Saliha’dan kurtulmak için bir plan yapar. Saliha Mary’ye Türk kültürünü tanıtmaya çalışırken Mary’nin tuzağına düşer.

Payitaht Abdülhamid, yeni bölümüyle 7 Mayıs Cuma saat 20.00’de, TRT 1’de…