Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid finale giderken, Bülent İnal göklere çıkartılıyor!

Payitaht Abdülhamid finale giderken, Bülent İnal göklere çıkartılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisi 5. sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizi bugüne kadar birçok sahnesi nedeniyle eleştiriler aldı. Tarihi bir dizi olmasına rağmen tarihçiler tarafından en çok eleştirilen yapımlardan birisi olarak kayıtlara geçti.

Elbette ki bu bir kurguydu ve o şekilde değerlendirilmeli. Yani olaylar ve tarihsel gerçeklerden farklı bir kurgunun ortaya konması, yapımın bir dizi projesi olduğu gerçeği ile çelişmiyor. Payitaht Abdülhamid’de bugüne kadar birçok oyuncu yer aldı. Ancak Bülent İnal’ın yeri başka… Oyuncu, kendisini rolüne kaptırmak gibi bir amatörlük yapmadan, en iyi performansını sergilemeyi başardı.

TRT1 ekranında muhtemelen Mayıs ayında final yapacak olan Payitaht Abdülhamid dizisinde şimdiye kadar 141 bölüm ekrana geldi. TRT1’in reyting kaygılarını bir kenara bırakarak yayınladığı, kemik bir izleyicisi de bulunan dizi için artık sona yaklaşılıyor.

İzleyiciler ilk günkü heyecan ile ekran karşısına geçtiklerini belirten yorumlar yaparken, Bülent İnal’a da ayrı bir parantez açılıyor. “Bülent İnal bu rolün hakkını veriyor” diye yorum bırakan dizinin takipçileri, rolü yaşayarak ve hissederek canlandırdığı düşüncesini sosyal medyada yorumlara yansıtıyor.

Payitaht Abdülhamid finale giderken, Bülent İnal göklere çıkartılıyor! 7

Bugüne kadar Osmanlı üzerine yapılan tüm projeler arasında Bülent İnal’ın canlandırmasının diğerlerinden farklı olduğunu ifade eden Payitaht Abdülhamid hayranları, role inandırıcılığının çok yüksek olduğu konusunda hemfikir…

Bülent İnal, 5 sezonun ardından bir projeyi daha gururla kapatmanın arifesinde… Bakalım ünlü oyuncu bundan sonra nasıl bir projede ve nasıl bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin 12 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 142.bölümünden ilk fragman: