Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid ve Kuruluş Osman’dan sonra Latif Koru’dan yine dönem dizisi geliyor

Payitaht Abdülhamid ve Kuruluş Osman’dan sonra Latif Koru’dan yine dönem dizisi geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman isimli atv dizisinin ilk iki sezonu çok başarılı geçti. Yapımda birçok ünlü isim rol aldı ve bunlardan birisi de Latif Koru oldu… Salvador karakteri ile ekranda izlediğimiz oyuncu, diziye renk kattı. Payitaht Abdülhamid dizisindeki Zühtü Paşa rolüyle de hatırlanan Latif Koru, yeni sezonda yeniden TRT ekranına dönüş yapacak.

Tekden Film tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinin çalışmaları devam ediyor. Dizide yer alacak olan isimlerden birisinin Latif Koru olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Payitaht Abdülhamid ve Kuruluş Osman gibi iki önemli dönem dizisinde rol alan Latif Koru, yeni sezonda da yine bir dönem dizisi tercihinde bulunmuş oldu.

Latif Koru’nun canlandıracağı karakter de ortaya çıktı. Oyuncu, TRT dizisinde Yıldırım Beyazıt olarak ekrandaki yerini alacak. Yeni etkileyici bir oyunculuk ve dönem dizisi hikayesi izleyicileri bekliyor olacak.

Payitaht Abdülhamid ve Kuruluş Osman'dan sonra Latif Koru'dan yine dönem dizisi geliyor 7

1977 Ankara doğumlu olan oyuncu, ilk okul yıllarından itibaren tiyatro ile ilgilendi. Televizyona bir program da hazırlayan ve dizilerde rol almaya başladıktan sonra daha çok tanınan Latif Koru, Direniş Karatay isimli filmdeki Şuhrab karakteriyle de dikkatleri çekmişti.