Ana sayfa Dizi Haberleri Kış sezonunda da devam edecek Tozluyaka’nın artık karşısında çok güçlü rakipler var!

Kış sezonunda da devam edecek Tozluyaka’nın artık karşısında çok güçlü rakipler var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu yaza damgasını vuran Fox TV dizisi Tozluyaka, sezonun reytinglerde en başarılı dizisi oldu. Dolayısıyla kış sezonunda da devam etme ihtimalini tahmin etmek çok zor değildi. Nitekim dizinin kış sezonunda da ekrana geleceği kesinleşti gibi. Hatta dizinin günü değişti. Tozluyaka yeni gününde çok zorlu rakiplerle mücadele edecek.

NTC Medya tarafından çekilen Tozluyaka dizisinin günü değişti. Tozluyaka 28 Ağustos’tan itibaren pazar akşamları ekrana gelecek. Bu durum, Tozluyaka’nın kış sezonunda da devam edeceğinin çok önemli bir göstergesi oldu.

Kış sezonunda da devam edecek Tozluyaka’nın artık karşısında çok güçlü rakipler var! 8

Yaz sezonu boyunca pazartesi akşamları ekrana gelen Tozluyaka çok başarılı olunca dizinin kış sezonunda da ekrana gelme ihtimali bir süredir konuşuluyordu. Ancak Fox TV’de, kış sezonunda pazartesi akşamları Yasak Elma ekrana geliyordu. Beş sezondur ekrana gelen ve kanalın en güçlü yapımlarından biri olan Yasak Elma’nın gününü değiştirmek çok mantıklı değildi.

Bu durumda Fox TV, Tozluyaka’nın gününü pazar akşamı olarak değiştirdi. Ancak bu durum Tozluyaka’yı çok sert iki rakip olan Kanal D dizisi Yargı ve TRT1’de ekrana gelen Teşkilat’la karşı karşıya getirdi. Dolayısıyla Tozluyaka bu kış reyting için çok sert bir mücadele verecek.

Kış sezonunda da devam edecek Tozluyaka’nın artık karşısında çok güçlü rakipler var! 9

Ancak üç dizi de birbirinden çok farklı içeriğe sahip. Yargı bir hukuk, Teşkilat aksiyon, Tozluyaka da bir gençlik dizisi. Bu durumda pazar akşamları izleyicinin karşısına birbirinden çok farklı üç iddialı yapım çıkacak. Bu savaşın galibi kim olacak büyük merak konusu.

Bir gençlik dizisi olan ve Fox TV’de pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Tozluyaka en son sekizinci bölümüyle ekrana geldi. Her hafta reytinglerde yükselen dizi bu hafta da aynı şekilde devam etti. Tozluyaka reyting puanını daha da yükselterek bu yazın en çok izlenen dizisi olmayı başardı.