Ana sayfa TV Programları Pazar günü dizilere inat Kanal D’de Çok Güzel Hareketler 2 yayında!

Pazar günü dizilere inat Kanal D’de Çok Güzel Hareketler 2 yayında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları kanallar arasında müthiş bir dizi rekabeti var… Fox TV bu rekabete Kefaret ile katılacak. Savaşçı ve Öğretmen dizilerinden sonra Fox’un reyting beklediği Kefaret’te Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur başrollerde bulunuyor. Zaten Show TV’de Arıza, atv’de Marie ile Mustafa, Star TV’de Menajerimi Ara ve TRT1’de ise Tövbeler Olsun isimli diziler büyük bir yarış içinde.

Ancak Kanal D, pazar akşamları dizi yarışına girmek istemiyor. Daha çok eğlenceye odaklanan kanalın kozu ise Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki Çok Güzel Hareketler 2… Çok Güzel Hareketler Bunlar, yıllar önce büyük başarı kazandı ve birçok ünlü isim bu yapım sayesinde tanındı.

Kanal D, 2 sezondur programı yayınlıyor. Şimdi de 3.sezon başladı ve eğlenceli bölümlerle devam ediyor. Dizi yarışına Pazar akşamları ara veren Kanal D için Çok Güzel Hareketler 2’nin çok iyi reytingler getirdiği de söylenemez.

Program 22 Kasım Pazar akşamı 62. Bölümüyle ekranda olacak. Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle yine izleyicileri güldürmeye geliyor.