Ana sayfa Sosyal Medya Ne kadar acıklı olmuş! Maria ile Mustafa dizisinde mendilleri hazırlayın!

Ne kadar acıklı olmuş! Maria ile Mustafa dizisinde mendilleri hazırlayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrolünde yer aldığı, Maria ile Mustafa dizisi, reytinglerinin düşük olması nedeniyle adeta ayakta kalma mücadelesi veriyor. Şimdi de reyting rekabetine Fox TV’nin Kefaret dizisi de katılıyor.

Arıza, Menajerimi Ara, Kefaret ve Tövbeler Olsun dizilerinin rekabetinde Maria ile Mustafa nasıl sonuçlar alacak, reytingleri düşecek mi, dizinin hayranları da endişe ile bekliyor. Her yeni dizi yayına başladığında diğer yapımlar için kötü bir etkisi olabiliyor. atv’nin arkasında sağlam durması nedeniyle Maria ile Mustafa 11 bölümü bitirdi.

22 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan 12. bölümden ikinci fragman paylaşıldı. Çok acıklı anlara şahit olacaksınız. Ümit Besen’in sesinden yankılanan “Seni unutmaya ömrüm yeter mi?” şarkısı ise gözyaşı döktürecek. Dizinin hayranları ekran başına oturmadan mendillerini hazırlasın…

Nadire ve Nihat hiç bir araya gelemeyecek mi? Nihat ölecek mi? Bu ikilinin mutlu olmasını isteyen izleyiciler, yeni bölümde birçok ayrıntı bulacak. Maria ile Mustafa’nın da aşkında ne olacağı da merakla bekleniyor…

Dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayı ise şöyle: Galip Mustafa’ya bir bedel ödetmek istemiş Maria’yı kaçırmıştır. Mustafa Maria’yı kurtarır. Daha sonra gelişen olaylar ise Maria’yı nüyük bir karar almaya iter. Mustafa bu kararı öğrendiğinde ne yapacaktır?

Maria Galip tarafından neden kaçırıldığını bilmiyordur. Maria Eda gerçeğini öğrendiğinde ne yapacaktır? Nadire Nihat’ı öptükten sonra istediği tepkiyi alamadığı için Nihat’a kırgınken, Nihat aslında bambaşka bir sorunla mücadele etmektedir.

Aralarına giren yeni engel ikiliyi nasıl etkileyecektir? Çiçek kucağında bebeğiyle konağa gelmesi konakta deprem etksisi yaratır. Başta İclal ve Zeyno deliye dönmüştür. Üstüne üstlük Rüzgar ve Nisan’ın evlendiğini öğrenen Zeyno’nun büyük hamlesi konakta şok etkisi yaratır.