Ana sayfa Dizi Haberleri Pelin Akil ile Emir Benderlioğlu yeniden dizi setinde buluştu

Pelin Akil ile Emir Benderlioğlu yeniden dizi setinde buluştu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine altıncı sezonda katılan Pelin Akil, doğum sonrasında ilk dizisi olduğu için bu proje ile çok dikkat çekmişti.

İkiz bebeklerini 2019 yılının Nisan ayında dünyaya getiren oyuncu, uzun bir süre setlerde ayrı kalmıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar karakterini canlandıran oyuncu, yeni sezonda ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin başrolünde yer alıyor.

Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, ve Bahadır Yenişehirlioğlu ile birlikte başrolde yer alan Pelin Akil, hikayede İsabel isimli karaktere hayat veriyor. Oyuncu, başarılı performansı ile göz doldururken şimdi de bir önceki dizideki rol arkadaşı ile aynı seti paylaşacak.

Emir Benderlioğlu, yaklaşık 3 yıldır kadrosunda olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Behzat Façalı karakterine hayat verdi. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncunun eşi Ceren Benderlioğlu da yine aynı dizide yer almıştı.

Pelin Akil ile Emir Benderlioğlu yeniden dizi setinde buluştu 2

Emir Benderlioğlu, hikayenin 7. sezon başında iptal edilmesinin ardından TRT1’de yayınlanan Barbaroslar isimli diziye katıldı. Piri Reis karakterini canlandıracak olan Emir Benderlioğlu ile İsabel olarak izlediğimiz Pelin Akil bu sefer TRT1 ekranında bir araya gelmiş oldu.

Pelin Akil ile Emir Benderlioğlu ikilisi geçen sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bir aradaydı. Yeni sezonda ise bu ikili Barbaroslar dizisinin ekibi ile yollarına devam ediyor.