Ana sayfa Sosyal Medya Emir Benderlioğlu tam da aradığı gibi yeni bir dizi buldu!

Emir Benderlioğlu tam da aradığı gibi yeni bir dizi buldu!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Emir Benderlioğlu, özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli fenomen dizide çok başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.

Behzat Façalı isimli karakter ile dizi dünyasında unutulmazlar arasına giren oyuncu, yine aksiyon dolu bir dizi bulurak hayranlarını memnun etti. Börü ve Börü 2039 isimli dizideki Turan karakteriyle de yine aksiyon rollerinde çok iyi olduğunu ortaya koyan oyuncu için Teşkilat isimli dizi de çok iyi bir seçim olarak gözüküyor.

4. sezonu devam eden Teşkilat isimli TRT1 dizisinin yeni döneminde artık Emir Benderlioğlu’nu da oyuncu kadrosu içinde göreceksiniz.

TRT 1’de yayınlanan, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ dördüncü sezonu ile başarısını sürdürmeye devam ediyor. Her hafta aksiyon ve adrenalinin eksik olmadığı dizinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor.

Başarılı oyuncu Emir Benderlioğlu ‘Anton’ karakteriyle Teşkilat’ın seksen altıncı bölümünden itibaren ekrandaki yerini alacak.

Kıvrak zekası ve kuvvetli askeri bilgileri ile Teşkilat ekibine zorluk çıkarmaya hazırlanan ‘Anton’un neler yapabileceği büyük merak konusu.

Özellikle aksiyon dolu rollerdeki başarısı iyi bilinen Emir Benderlioğlu’nun hayranları bu yeni dizi karakteri nedeniyle de oldukça memnun olmalı.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de.